sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Extra: Kynsilakkani osa 1.

Kuten arvelin, tästä tuli sitten aivan jättimäinen lähes 50:n kuvan paketti, joten pätkäisin sen kahteen osaan koska koen sen helpommaksi kuvien ja kirjoittamisen suhteen ja luulen että se on niin mukavampi teillekkin. Koska tästä ykkösosastakin on tulossa aivan jättimäinen, en jaarittele liikaa vaan päästän teidät tutkimaan rakkaan Helmerini lakka-aarteita (: Nauttikaa!


Yes Loven glitterlakkoja. Monille tuttuja kirppistuliaisia. Sävyt 2, 6, 7, 8, 9, 11 ja 22


Flormarin Supershine Miracle -shimmerlakkoja. Superihania itsekseen mutta sopivat myös muiden lakkojen päälle. Sävyt U04, U06, U15, U20, U22x2, U27


Tavallisia Flormareita. Uskomattoman hyvälaatuisia kahden euron markettilakoiksi ja todella paljon kivoja värejä. Sävyt 121, 129, 238, 313, 344, 380, 402, 407 ja 413


Flormarin neonlakkoja. Eivät vaikuta oikein neoneilta kuvassa? :D Täytyy kyllä myöntää että tuolta perusflormareiden puolelta löytyy pari neonimpaa lakkaa kuin nämä... Sävyt N001, N002, N004, N007 ja N012


H&M:n isoja pulloja. Olen varmaan ainoa joka pitää enemmän noista isoista korkeista :D Minusta niillä ei ole yhtään vaikea lakata ja näyttävät tyylikkäiltä. Sävyt U must have this, Dust & Diamonds, I'm not a Kiwi, No Mambo Jambo, Blue my mind, Bella's choice ja Electric.


H&M:n pieniä pulloja. Ihan söpöjä pieniä kynsivärejä joita ei tosin nimillä ole pilattu. Sävyt Mustard, Berry, Coral, Purple, Petrol, Light blue, Mint green, Yellow, Pink, Lovely Lavender, Coral, Yellow, Metallic Blue ja Purple.


Satunnaisia H&M:n lakkoja. Tälläisiä kivoja randomeita aina välillä löytyy shoppaillessa (: Varsinkin Hello Kityt ovat ihania <3 Sävyt Ocean Sand, French Kiss, Daisy, Minnie, Corall Summer, Darling Pink, Turquoise ja Aqua.


Erinäisiä Yves Rocherin lakkoja. Osa todella vanhoja, joskus lapsosena tuli tilailtua Rocherin kosmetiikkaa (: Tuota laitimmaista pinkkiä kyllä rakastan! Sävyt Brun incadescent, Argent Etincelant, Mauve captivant, Violet euphorisant, Rose nymphéa, Vert abysses, Bleu used, Gris précieux, 32 Bordeaux ja nimetön.Depend, tuo kaikille varmasti tuttu Kicksin halpamerkki. Itse ostan näitä lähinnä tarjouksista. Sävyt nimetön, nimetön, 009, 190, 191, 220, 221, 227, 245, 247 ja 252.


Tykkään Rimmelistä! Todella paljon kivoja karkkivärejä halvalla (: Tuoksulakathan kävin heti hakemassa kun ne kaupasta löysin ja rakastan niitä edelleen. Sävyt Berry Bright, Strawberry Fizz, Apricot Punch, Misty Jade, Lemon Drop, Cranberry Zest, Purple Pulse, Azure, Pop!, Disco Ball, Coral Crush, Sky High ja Black Out.


Goshia on hyvin usein Sokoksen alelaareissa ja sieltä olen omanikin poiminut. Rainbow on kyllä jokaisen kynsiharrastajan must-have! Sävyt Amber, Peony, Chocaholic, Rainbow, Sweet peach, Golden brown, Bright passion, Yellow Doll ja Pool party.


Wild and Crazyja! Näitä on sitten runsaasti, sillä tässä on vasta ensimmäinen puolisko :D Tykkään kyllä, niin paljon erikoisia värejä ja koostumuksia. Sävyt Montanax2, Lollipop, Colorado springs, Utopia, Neon orange, Neon melon, Neon light, Purple glitter ja Super dooper blue.

 Jälkimmäinen erä. Sävyt Amnesia, Ticklish Toes, Erie, Super star, Lemon, Twilight, Anchorage, Kilimanjaro ja Pinky promise.


Miss Selene, halpoja pikkulakkoja Seppälästä (: Tykkään juuri kaikenlaisten hauskojen glitterhärpäkkeiden takia. Sävyt 16, 132, 140, 152, 170, 175, 177, 184 ja 186.


La Femme Beauty. Näitä sain joskus jo varhaisteininä muutaman pullon, jotka ovat yhä käyttökelpoisia (: Ihania värejä! Sävyt Visage, Cosmos, Lilac frost, Disco, Sapphire, Green tea ja Carnival.


Jatkoa edelliseen. Sävyt Sunset, Lime cream, Mint cream, Lilac cream, Ultra blue, Ultra green, Ultra orange ja Tangerine.


Tokmannin lahja kynsiharrastajille: Evelinen pikkulakat. Todella hyvälaatuisia! Näitäkin kannattaa ostaa kaikenlaisista tarjouksista. Sävyt 376, 422, 451, 452, 495, 497, 498, 499, 516, 570, 605, 266, 270, 410 ja 418.


Golden Rosen hologrammeja. Näitä sai joskus aiemmin Seppälästä. Ihan kiva holoefekti, mutta ei tietenkään kalliimpien merkkien veroinen. Sävyt 103, 107, 111, 115 ja 120.


e.l.f. :n lakkoja tuli ostettua silloin -50% -alennuksen aikoihin (: Näitä on myös paljon! Sävyt Twinkle, Coral, Copper, Dark glitter purple, Innocent, Purple dream, Mod mauve ja Moonlight.


Lisää e.l.f. :n lakkoja. Sävyt Golden Goddess, Teal blue, Sunset, Glitter glam, Burgundy, Passion pink, Blush ja Metal madness.


Lumenen Natural Code pikkulakkoja (: Paljon kirkkaita värejä. Kaikkien laatuun en ole tyytyväinen mutta todellisia helmiäkin löytyy. Sävyt Cheer up, Live it up, Go crazy, Get Color, Party on, Drama queen, Flirty, Trouble Maker, Pink punk, Individualist ja Groovy.


Anytime oli teinivuosien hittisarja :D Kaksi oikeanpuolimmaista on niiltä ajoilta, vasemmanpuolimmaiset taas ostettu uusina. Sävyt Auringonkukka, Omenapiiras, Soitto ja Jalokivi.Lumenen vastikään lopetettu suosikkisarja (: Näitä löytää vieläkin markettien alekoreista, joskin melko tylsiä värejä. Sävyt Täydenkuun aikaan, Enkelin kosketus, Ikuinen huuma, Sininen laguuni, Kaikkein kaunein, Uuteen maailmaan, Syyskanervat, Iloinen elämä, Kevään korvilla ja Kesän odotus.L'orealin lakkoja. L'orealilla on ikävä tapa antaa lakoilleen pelkkä numero ): Sävyt 003, 135, 603, 606, 400, 102 ja 807.


Setti nimettömiä pikkulakkoja jotka sain joskus pentuna (: Ihan kelpoja vieläkin!


Maybellinen lakkoja. Ihan perustavaraa. Sävyt nimetön, Bubblegum, 661, Tutti fruitti, Strong mint, Soft mint, Cherry sweet, Crystal clear ja Green Park.


Sokos lakkasi loppukesästä myymästä minersiä ja lakkoja yms. kosmetiikkaa sai halvalla (: Sävyt Denim shorts, Dancing in the moonlight, Marshmallow, Dove, Mulberry shimmer ja Brown eyed girl.

Huh! :D Siinäpä ensimmäinen osa. Toisessakin osassa on suunnilleen saman verran tavaraa. Kuvanlaatu ei joka kohdassa ole aivan huippua, mutta parhaani aivan varmasti yritin ja sävyt ovat kuvan mukaisessa järjestyksessä, jos joku vaikka sattui sitä miettimään. Palatkaamme tähän aiheeseen huomenna! (:

4 kommenttia:

  1. Mä oon kyllä ihan parin viikon sisällä nähnyt Seppälässä Golden Rosen holoja :o

    VastaaPoista
  2. Niinkö? Ooooh! Jos lisää sävyjä olisi tulossa! (:

    VastaaPoista