sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Glitteröityä halloweeniä!

Tässäpä vaatimattomat halloweenkynteni (: Halloweenpäivähän on 31.10 eli huomenna, joten aika viime tippaan meni tämän teeman toteutus. Kynsissähän on siis peukalossa kummitus, etusormessa paljon pieniä hämähäkkejä, keskisormessa hieman surumielinen Jack-o-lantern, nimettömässä hämähäkinverkko ja pikkurillissä vain graffitilakkoja ja glitteriä sekaisin, halloweenväreissä tietenkin. Tykkään ehdottomasti eniten tuosta etusormesta! :D Hämähäkeistä tuli todella hauskoja, harmi vaan että näkyy niin huonosti kuvissa. Tuskin maltan odottaa että pääsen huomenna katselemaan näitä päivänvalossa, kimallusta riittää! Miehen mielestä vähän liiaksikin asti... Kurpitsanaama olisi kuulemma ollut parempi ilman glitteriä.


Peukalossa valkoinen cremelakka, dotting toolilla tehdyt silmät ja nail art lakalla tehty suu, päällä vaaleasävyistä glitteriä. Etusormessa ja nimettömässä pohjalla shokkilila lakka, päällä tummanlilaa glitterlakkaa ja mustalla nail art -lakalla tehdyt hämähäkit ja hämähäkinverkko. Keskisormessa neonlakan pohjaksi valkoinen lakka, päälle oranssi neonlakka, mustalla nail art -lakalla tehdyt kuviot ja glitterkuorrutus. Pikkurillissä musta pohjalakka, oranssia ja lilaa cracklelakkaa vierekkäin sekä glitteriä päälle.


Tuo Flormarin violetti cracklelakka on muuten IHANA! Todella kaunis, shimmerinen <3 Ottakaa mukaan jos jossain näette. Hyvälaatuisia muutenkin vain kahden euron lakoiksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Wild and Crazy, Montana
-Sinful Colors, Dream on
-Flormar, 313
-Flormar, Supershine Miracle, U06
-Wild and Crazy, Neon Orange
-Flormar, Graffiti nails, G04 ja G09
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Golden Rose, Nail art, 106
-Gemey, Ultra Tenue, 08 Rouge Passion
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-dotting tool

Pääsin sitten My Dream Nailsin Prinsessakynnet -lakkauskilpailun finaaliin! <3 Finaaliäänestys alkoi tänään (: Äänestää voi jopa kolmia eri kynsiä ja äänestäjien kesken arvotaan palkinto, joten kipin kapin kaikki suosikkejaan kannattamaan! Äänestykseen pääset TÄSTÄ , omat kynteni ovat numerolla 7. Tavoitteeni oli päästä finaaliin ja se toteutui, joten tästä eteenpäin kaikki on pelkkää bonusta :D Hih, olen kyllä onnellinen!

10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, ja onnea finaaliin pääsystä! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea finaaliin pääsystä! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea, olet kyllä paikkasi finaalissa ansainnut!

  VastaaPoista
 4. Onnea finaalipaikasta, kohtalotoveri! :D Mahtavat kynnet!

  VastaaPoista
 5. Tosi hienot! Ja onnea finaaliin pääsystä =)

  VastaaPoista
 6. Noora: Kiitos ja onnea myös itsellesi! :D

  Mia: Kiitoksia paljon (:

  VastaaPoista
 7. The Crust: On the box they use the words "upper" crust so lets talk about that first.
  We had no problem finding a space, though, despite the fact that there was a performance that night.
  Though pizzas are incredibly rich and exceptionally fattening Domino's has were able to maintain their nutritional value by using newly baked breads and vegetables and lean meats.

  My web site check this out

  VastaaPoista