torstai 13. lokakuuta 2011

Kuninkaalliset kynnet

Tämän olette kuulleet ennenkin, mutta nämä on oikeasti paljon hienommat livenä! Kimallus, säihke ja tuon kultaleimailun salaperäinen olemus eivät oikein välity kuvista. Testasin ensimmäisen kerran tuota kultaista leimauslakkaa ja kuten arvelin, vaalealla pohjalla sen näkyvyys ei ole paras mahdollinen. En ole yhtään pettynyt, päinvastoin! Harjoittelin taas koko kynnen kuvioita eikä se vieläkään ota sujuakseen täydellisesti, joten vaalea leimausväri oli omiaan peittämään pienet virheet ja näyttää silti upealta. Tykkään tosissaan näistä kynsistä, vaikka yksinkertaisemman puoleiset ovatkin!


Pohjalla pinkkiä cremelakkaa, päällä vaaleanpunaista glitterlakkaa, verkkokuvioleimat kultaisella leimauslakalla ja kruunufimot.


Ette usko miten ihanaa oli kun leimaukset eivät näyttäneet sulaneilta! Miksi en ole ostanut tätä Konadin päälyslakaksi kutsuttua ihmeainetta aiemmin? Olempas ollut hölmö. Me kuulumme yhteen enkä luovu siitä koskaan <3


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-L'oreal, Resist & Shine 125
-La Femme Beauty, 85 Disco
-Konadin kultainen leimauslakka
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen kiinnitykseen)
-Konad, Top Coat
-kuviot Konadin laatasta m57
-fimoja

Tänään tuli sitten 80 lukijaa täyteen. Kiitos kaikille ja tervetuloa uusille! Liikuttavaa nähdä että kynsituotokseni kiinnostavat (:

80 lukijan kunniaksi pidän tässä muutaman päivän taukoa... No ei vaineskaan. Olen lähdössä kotiseuduilleni Etelä-Suomeen viettämään syysloman alkua ja tuskin tulen blogiani päivittelemään sillä aikaa, kun aikeissa ei ole tehdä kynsiäkään. Toivottavasti nämä nyt kestäisivät reissun ajan etten joudu ihan rikkonaisissa lakkauksissa kulkemaan. Palataan siis keskiviikkona taas asiaan, ehkäpä palkitsen odotuksenne sillä kovin toivotulla lakkakokoelmaesittelyllä (:

10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :)
  Hyvää matkaa ja onnea 80 lukijasta!

  VastaaPoista
 2. Anni: Kiitos (:

  Rose: Kiitos paljon kaikesta :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi fimot! (: Ja hei onnea 80 lukijasta! Itsekkään en aijo enään luopua tosta Konad päällyslakasta! :DD

  VastaaPoista
 4. Nää on kivat! :-) Yllätyin vaan miten hyvin toi Konadin kultanen lakka näkyy, koska ite oon kokeillut sitä vaikka minkä väristen lakkojen päälle, mutta eihän se erotu yhtään mihinkään..

  VastaaPoista
 5. Anzq: Voi kiitos (: Konadin päälyslakka <3 Huomasin vain sellaisen kivan asian että siihen pitää ilmeisesti kuitenkin laittaa pikakuivattajaa päälle... Nimim. menin suihkuun pari tuntia kynsien teosta ja pilalle meni :D

  Elli: Kiitos! (: Omituista jos ei näy, kyllä tuo omani ainakin erottui o: Ehkä se riippuu pohjalakan koostumuksesta? Saattaa olla että läpikuultavien lakkojen kanssa ei näy, omani oli nimittäin peittävä creme (:

  VastaaPoista
 6. ihanat kynnet! mistä on kruunu-fimo löytynyt?

  VastaaPoista
 7. Kiitos! (: Kruunufimot tulivat huuto.netistä ostamassani paketissa.

  VastaaPoista
 8. Nää on tois kivat kynnet! Hyvä yhdistelmä musta kultainen ja noi kruunut. Äärettömän söpöjä nuo fimot! Itsekin tykkään tuosta Konadin kultaisesta lakasta, vaikka on tosi vetisen ja ohuen näköistä pullossa, mutta on se kynsillä näkynyt ihan tarpeeksi hyvin. Ja Konadin omaa lakkaa käytän aina leimauksien päälle, koska kaikilla muilla lakoillaolen saanut ne leimaukset sutattua. On se vaan kumma, että Konadin oma lakka toimii noin hyvin.

  VastaaPoista
 9. Paljon kiitoksia (: Minäkin tykkään kyllä tuosta kultaisesta lakasta vaikka aluksi pelkäsinkin huonoa pigmenttiä. Miksiköhän muut lakkamerkit eivät lisää omiin päälyslakkoihinsa sutunestävää ominaisuutta? :D

  VastaaPoista