lauantai 22. lokakuuta 2011

Kynnet kuin karkit

Katsokaa nyt näitä, voiko karkkimaisempia olla? Namskis. Valkoinen nail art -lakka on mahtava asia <3 Ei nämä kynnet olisi olleet yhtään niin herkulliset jollain toisella värillä. Hologrammitähdetkin kimaltavat ihanasti valossa. Joskus hyvin yksinkertaiset kynnet voivat aiheuttaa suunnatonta ihailua, niinkuin nyt. En malta olla katselematta näitä!


Pohjalla karkkipinkkiä mikroglitterlakkaa, koristeena hologrammitähtiä ja valkoisella nail art -lakalla tehtyjä vinoraitoja.


Seche Vite on kyllä ihan uskomaton pikakuivattaja (: Jouduin hoitamaan kotihommia noin vartti kynsien valmistumisen jälkeen eikä pienintäkään lommoa! Mahtavaa! Huoli kynsipoloista oli siivotessa kova, mutta selkeästi turha. Eläköön Seche Vite!


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Depend, 220
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (hologrammitähtien kiinnitykseen)
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Seche Vite
-hologrammitähtiä

Olen pahoillani että kynsilakkakokoelman esittely on myöhästynyt! Olen edelleen taudin jälkimainingeissa vielä väsynyt, mutta ajattelin tänään alkaa kuvailemaan ja katsomaan, miten iso postaus oikein olisi tulossa. Jos ihan mahdottomaksi menee niin teen varmaankin esittelyn sitten kahdessa osassa, mutta sen näkee sitten (: Ja jos nyt satun innostumaan niin voi olla, että yksi osa saadaan ehkä vielä tänä iltana... :D Tulee varmasti raskas mutta erittäin hauska urakka!

8 kommenttia:

 1. Oi miten herkulliset kynnet! ^^ ihanan värinen toi Depend :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on makoisan näköiset kynnet!!

  VastaaPoista
 3. Jane: Kiitoksia! Lakkakin tosiaan oli ihana <3

  Mia: Kiitos (:

  hansu: Kiitos paljon (:

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! ♥ Ostin muuten Seche Viten myös, ootan innolla, että pääsen käyttämään.... :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos (: Hieno valinta! Ihastut takuulla kun kokeilet.

  VastaaPoista