torstai 6. lokakuuta 2011

Teiniangstia kynsillä

Tästä ei kyllä kynnet enää teinimmäksi mene! Tummalla pohjalla ah niin suositut muotisanat love ja hate :D Oikeassa kädessä siis lukee hate ja peukalossa on salaman kuva. Tein oikean käden itseasiassa peilikuvana ja se taitaa näyttää vähän hassulta mutta menköön taiteellisuuden piikkiin. Oli näissä muuten hommaa! Kivan pientä piiperrystä tuo mikrohelmien taiteileminen kynsille.


Pohjalla tummanharmaata glitterlakkaa ja mikrohelmillä taiteiltu kuvioita päälle.


Ostin muuten eilen sen Mavalan Corrector Penin ja voin sanoa olevani ihan tyytyväinen. Totesin parhaaksi tyyliksi ottaa ensin pahimmat sotkut pois vanupuikoilla ja sitten tehdä pikkutarkka siivoustyö kynnen reunoilla tuolla kynällä. Toimii! Olen vain vähän huolissani huopakärjen kestävyydestä, on jo parin puhdistuksen jälkeen nimittäin melkoisen likainen. Onneksi ovat fiksusti laittaneet pakettiin mukaan lisäkärkiä. Pohdin myös, olisiko kynä mahdollista täyttää uudelleen kynsilakanpoistoaineella :D 10 euroa on melko kova hinta ja kynän soisi kestävän ainakin muutaman kuukauden. Täytyy kokeilla kaikki mahdolliset vippaskonstit jotta ei tarvitsisi ihan heti mennä ostamaan uutta!


Käytetyt tarvikkeet:

-Mavala, Super Base
-e.l.f. Metal Madness
-Mavala, Incolore (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-mikrohelmiä

Huuto.netissä shoppailun yksi hauska puoli on se, että vaikka pidänkin listaa haluamistani kohteista, ikinä en tiedä mitä tulen loppuen lopuksi saamaan: en nimittäin koskaan huuda kenenkään päälle. Jos joku huutaa haluamaani kohdetta, se on game over sen tuotteen kohdalla ja siirryn taas seuraavaan. Näin on nyt käynyt viime päivinä melko monelle tuotteelle joten pääsen seuraavaksi vasta sunnuntaina huutamaan. Huomenna pitäisi tulla vielä muutamia paketteja ja taidankin sitten esitellä tähän mennessä saamani ostokset jotta pääsen niitä käyttämäänkin :D En ole halunnut pilata yllätystä, hih. Ensi viikonkin pitäisi olla melkoisen pakettirikas joten näitä ostoksia nyt tulee sitten kahdessa erässä. Ja kaikkihan rakastavat ostospostauksia? (: Minä ainakin!

16 kommenttia:

 1. MINÄRAKASTANPAKETTEJA<33333333 :DD aika hauskat kynnet , ite en ois koskaan jaksanu laittaa miljoona mikrohelmeä kynsiin....... HUHHUH :D Tuli ihan hiki noita katsoessa kun miettii mitä teit niiden eteen hehe

  VastaaPoista
 2. Hahhaha :D On se mukavaa että on noin innokas lukija odottamassa pakettien paljastusta! Kyllä noiden mikrohelmien kanssa tuli hiki itse kullakin... :D Pöytälamppu nimittäin lämmittää aika tehokkaasti.

  VastaaPoista
 3. Varmaan mukavan aikaa vievää tuo mikrohelmillä taiteilu :D Ja ovat kyllä hienot, kaikesta teinisyydestään huolimatta ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän se aikaa vie mutta yleensä lopputulos on sen arvoista :D Ja kiitos paljon!

  VastaaPoista
 5. En tajua miten oot jaksanut nuo helmet noihin kynsiin väkertää... Itsellä menee hermot aina niiden kanssa :)
  Mä oon muuten sellaista korjauskynää käyttänyt kauan ja sen jälkeen kun aineet siitä itsestä loppui niin olen kastanut sitä asetonissa jossain erillisessä pikku kipossa. Toimii :D

  VastaaPoista
 6. Haha olen sitten varmaan vain niin kärsivällinen ihminen :D Pikku kynsinäpertely on niin hauskaa ja lopputuloksen näkemistä odottaa itsekkin. Tuo vinkki on muuten aika hyvä! Kiitos siitä :D Tuolla tyylillähän kynää voi käyttää niin kauan kun kärkiä riittää.

  VastaaPoista
 7. Kivat kynnet :)
  Olisi kiva ollut nähndä toinen käsikin.. ;)
  Itsellä menisi hermo noihin microhelmiin, koska ne lähtevät nopeasti minulla..

  VastaaPoista
 8. Kiitos :D Ajattelin ensin että laittaisin poikkeuksellisesti kuvat molemmista käsistä mutta oikea käsi näytti vähän hölmöltä niin parempi näin. Kyllä ne itselläkin irtoilevat aika helposti mutta ei hälyttävästi onneksi (:

  VastaaPoista
 9. Ois kiva nähdä kuvaa siitä korjauskynästäsi! Itsekin hankin juuri semmoisen, mutta vielä en ole ehtinyt testaamaan.

  VastaaPoista
 10. No laitetaan tulemaan :D Se raukka nyt jäi vähän noiden nettituotteiden jalkoihin ja ansaitsee kyllä oman kuvan! Samalla voisin esitellä miten hienoon kuntoon huopakärki menee muutaman puhdistuksen jälkeen :D

  VastaaPoista