perjantai 28. lokakuuta 2011

Ine ryösti riikinkukolta pyrstön!

Ja liimasi sen kynsiinsä (: Mietiskelin eilen mitä näistä yllätyslahjaksi saamistani fimopaloista voisi tehdä. Kukkaset olivat mielessä ensimmäisenä, mutta loppuen lopuksi mieleen piirtyi tälläinen riikinkukon pyrstökuvio. Ihan hauskat. Glitterlakkaa oli kyllä tuskaa lisätä jälkeenpäin kuvion ympärille muttakun en saanut mitenkään sitä "nämä kaipaavat vielä jotain" -oloa pois päästäni.


Pohjalla sinistä lakkaa, fimoista muotoillut "pyrstöt" joiden keskellä isot strassit ja glitterlakkaa päälle.


Itse asiassa toisessa kädessä nuo strassit lähtivät vähän nousemaan liimauksen jälkeen ja parissa kynnessä ne ovat enemmän ilmassa kuin liimattuna kiinni :D Hupsista.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Mavala, Tropical
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen ja strassien kiinnitykseen)
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassitikku

Anttilassa oli jälleen aluillaan kauneuspäivät, mutta ei mitään ihmeellistä kynsipuolella: parin Mavalan hoitotuotteen ostaja saa miniviiloja kaupan päälle. Ei kyllä pahemmin lasiviilan omistajaa hiekkapaperiviilat houkuttele. Oli kyllä Lumenen meikkejä yms ota kaksi maksa yksi ja Maybellinen meikit -25% mutta kynsilakkojen hinta oli itselle silti vielä vähän liikaa. Sääli.

14 kommenttia:

 1. Hienosti toteutetut kynnet! :)
  Sanoinhan, että ne näyttävät ihan riikinkukon sulilta ;D

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! :D Joo niin sanoit! Oikeassa olit :D

  VastaaPoista
 3. Nyt pitää oikein ihmetellä mistä sä saat inspiraation näihin kaikkiin kynsiin! Mulle ei tulisi mieleenkään tehdä mitään tälläistä! :D Ja kehuna siis, ihan mielettömän erikoisia juttuja sulla, esim. ne porkkanakynnet :D

  VastaaPoista
 4. Hahaha :D En oikeasti itsekkään tiedä! Mä vaan katselen lakkaa ja koristeita ja jotenkin niitä ideoita vaan tulee. Ehkä tämä on sen verran kutsumushomma minulle että sujuu kuin itsestään :D

  VastaaPoista
 5. Nää on tosi hienot:D Tykkään♥

  VastaaPoista
 6. Nää on kekseliäät! Multa taitaa iteltäki löytyä tollasia fimoja, eikä kyllä oo aikasemmin tullu mieleen käyttää niitä sulkina.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia! (: Siitä sitten vaan kokeilemaan itsekkin :D

  VastaaPoista
 8. Tosi hienot sait aikaan noista fimoista! :) ihmettelin eilen, että mihinhän oikein keksit niitä laittaa.. :D

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia! :D Jooh kyllähän noiden kanssa vähän aikaa täytyi miettiä.

  VastaaPoista
 10. Hienot kynnet =) Aika ihmeellisiltä kieltämättä näytti noi fimot yksinään...

  VastaaPoista
 11. Voi kiitos (: Juu vähän olivat kyllä hassuja :D

  VastaaPoista
 12. Ihanan persoonalliset ja kivat kynnet! En olisi varmaan ikinä keksinyt mitään järkevää käyttöä tuollaisille fimoille. Kiva nähdä, että onnistuit niiden kanssa upeasti! Tuo sininen lakka tekee kokonaisuudesta vielä mukavan raikkaan. :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos paljon (: Tässähän melkein taas punastuu. Tykästyin muuten itsekkin tuohon siniseen lakkaan aivan älyttömästi! Todella ihana.

  VastaaPoista