maanantai 30. tammikuuta 2012

Kultakuparia

On kyllä ollut melko voimaton olo tänä iltana, liekkö miehestä tarttunut flunssa minuun, ja kynnet ovat sitten sen mukaisesti melko geneerisen näköiset. Nätit kyllä, mutta ei mitään ihmeellistä. Jostain syystä silti tykkään näistä (: Kaunis pohjalakka voi auttaa asiaa.



Pohjalla kuparista shimmerlakkaa, koristeena cracklelakkaa, rajaus nail art -lakalla ja hologrammikukat


Swatchit saivat positiivisen vastaanoton joten niitä jatkossakin kuvailen (: Tämän ihanan kuparilakan kanssa oli melko pahanlaatuisia levittämisongelmia, mitä ihmettelen kovasti sillä jopa eilinen, vähän paksuuntunut lakka oli hyvin levittyvää. Huomasin silti yhden yhteisen vian näille Star Gazereille: ilmakuplat. En yhtään tiedä mistä se voisi johtua mutta eivät kovin nätiltä näytä kynnellä!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Star Gazer, 121
-Flormar, Graffiti Nails, G10
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Depend, 033 (hologrammikoristeiden kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine
-hologrammikoristeita

Kynsikoru ei ole kadonnut minnekkään (: En vain satu omistamaan näihin kynsiin sopivaa korua joten jätin sen kokonaan pois. Värisilmäni ei yhtään tykkää hopeapohjaisista koruista kullansävyisissä kynsissä, olen näissä asioissa aika perfektionisti :D Tästähän saankin hyvän syyn hommata lisää koruja...

7 kommenttia:

  1. Sulle on tunnustus mun blogissa:
    http://kunsii.blogspot.com/2012/01/toinen-tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Onko sulla kokemusta crackle-lakkojen ohentamisesta? Käyköhän ihan tavallinen ohennusaine :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kokemusta mutta uskon kyllä että auttaa, samaa liuotintahan crackleissa on kuin tavallisissakin, luulisin. Joka tapauksessa paksuuntunut lakka on käyttökelvotonta joten et menetä mitään jos laitat ohentajaa sekaan (:

      Poista
  3. Harmi, jos Star Gazerit kuplaantuu. :/ Itselläni ei ole kokemusta kyseisen merkin lakoista. Kaunsi tuokin lakka kyllä on. Ravisteletko pulloa paljon ennen lakkaamista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravistelen lähes jokaista lakkaa ennen lakkaamista, se ja käden lämpö kun notkistaa ja tavallaan herättelee lakkaa, varsinkin jos sitä ei ole pitkään aikaan käytetty. Ei pitäisi siis vaikuttaa (: Vielä yksi Star Gazer on jäljellä, täytyypä tarkkailla kuplaantuuko sekin samalla tavalla. Sitten vasta uskallan julistaa ko. merkille kuplaongelman :D

      Poista
  4. Kivat kynnet :)
    Itsellä ei tuota ongelmaa taida olla Star Gazerin lakoissa.. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Höh. Onko mulle taas sattunut maanantaikappaleita :D

      Poista