lauantai 21. tammikuuta 2012

Lähes burleskia

Tein tänään tälläisen köyhän naisen Ruby Pumpsin kynsille :D Tosielämässä glitter ei ole noin erottuvaista vaan sulautuu lakkaan ja antaa sille kimallusta. Kynsissä on myös hyvin heikosti erottuva liukuvärjäys, värit eivät olleet kynnellä yhtä kaukana toisistaan kuin pulloissa. Punaisen kimaltelun ja mustan yhdistelmästä tulee mieleen jokin burleskishow, varsinkin kun kynsissä on vielä sydämiä. Ihanat, tykkään kovasti (:


Pohjalla kahdella punaisella tehty töpöttelyliukuvärjäys ja punaista glitteriä, koristeena fimo- ja strassisydämiä.


Tämä pohjalakka oli niiiin peruspunainen kuin olla voi, vieläpä jellykoostumuksella mikä tekee siitä entistä enemmän peruspunaisen. En muista omistavani näin geneeristä kynsilakkaa joten hyvään tarkoitukseen tuli :D Punainen ei silti ole oikein lempiväri kynsillä, pinkin kanssa koen ne vähän tylsiksi juuri klassisuutensa takia. 


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-L'oreal, Jet-Set Lacquer, 550
-Yves Rocher, 32 Bordeaux
-New York Summer, 38 Fire Red Glitter
-Depend, 033 (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-fimoja
-strasseja
-strassitikku


Olimme tänään eräissä tupareissa ja sain juhlien emännältä muuton yhteydessä asunnosta löytyneitä kynsitarroja (: Olivat jo meinanneet heittää roskiin mutta säästäneet sitten minua varten. Onneksi säästivät! Eikös ole ihania?

9 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Btw. kutistaako SV lakkauksiasi kärjistä?
    Kaunis ele tuolta emännältä. :D Kivoja tarroja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D En ole kiinnittänyt huomiota kutistumiseen, ei kai se sitten kutista jos en huomaa? :D Täytyy katsoa ensi kerralla kun käytän sitä. Tarrat on tosiaan kivoja (:

      Poista
  2. Eh... mä ja mun lukutaito taas. Luin että teit Ruby Pumps-kynnet, ahaa, olet siis käyttänyt sitä tiettyä lakkaa.. Ja sitten pettyneenä katselen lakkakuvaa, että hei, missäs se nyt on. Luin alun uudelleen ja sitten tajusin. Tälläistä mulla tänään :D

    Ihana kynsikoru! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha :D Kyllähän niitä lukuvirheitä tulee itsellenikin varsinkin jos äkkiä vain vilkaisee. Mitäs pienistä! :D Ja kiitos (:

      Poista
  3. Nää on kyllä todella kivat ! :) Kattelen aina lähes kateellisena noita siun kynsikoruja. Ite en uskaltais kuitenkaan sellasta laittaa :D

    Heitin siuta muuten haasteella, löydät sen blogistani :)
    http://huomennatoisin.blogspot.com/2012/01/one-lovely-blog-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! (: Höh, kynsikorut ovat aivan ihania (:

      Ja kiitos haasteesta!

      Poista