tiistai 6. maaliskuuta 2012

Aluskerrastoa kukilla

Heipähei kaikille! Lomareissu meni hyvin, kivaa oli ja kynnet kestivät loistavasti, eilisiltaan mennessä vain kaksi tähteä oli pudonnut (: Tänään pääsinkin sitten taas tekemään kynsiä ja tein kuukausittaisen huollonkin (viilaus, tasoittelu ja bufferointi) samalla. Kyllä on ollut kynsihommia ikävä! Reissussa tein yhdet koristelut äidille ja kynsitavaraa shoppailtiin oikein innolla kahteen pekkaan, joten en nyt sentään ihan kokonaan joutunut eroon harrastuksestani :D Tämänpäiväiset kynnet näyttävät tosiaan joltain vanhalta isoisän alushousulta, johon on lisätty kukkaset ja vähän glitteriä. Ainakin vaihtelua niihin pinkkiörvellettyihin neonreissukynsiin!



Pohjalla tummanharmaata cremelakkaa, koristeena neonpunaisella nail art -lakalla tehdyt raidat, vähän glitterlakkaa ja fimokukat.

Depend 256 - nro 256

Tämän Dependin harmaan lakanhan löysin hylkiölaatikosta. Höh! Tämähän on tosi kiva tumma harmaa, peittää yhdellä kerroksella ja levittyykin oikein nätisti. Huippulaatua siis. Voin kyllä uskoa että näin kevättä kohden tumma harmaa ei ehkä ole monella kovin haluttu vaihtoehto kynsille, mutta pitää olla kaukonäköinen ja ajatella jo ensi syksyä (:


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Depend, 256
-Golden Rose, Nail Art, 103
-La Femme Beauty, 88 Sapphire
-Depend, 033 (fimojen kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-fimoja (puuttuvat kuvasta)


Tässä ostossaaliini tältä reissulta! Tarjoustalossa oli noita Delian lakkoja aivan laittoman halvalla, 1,39€, joten hamstrasin sitten kaikki värit :D Löysin myös yhden Evelinen lakan jota en vielä omistanut sekä pari Isadoraa puoleen hintaan. Äiti oli ostanut itselleen aiemmin tuon vaaleanpunaisen, aivan ihana! Pakko oli sitten saada myös oma pullo.

Seppälästä löytyi mukavaan 50snt alehintaan tuo supersöpö vauvanvaaleansininen La Femme Beautyn Ice Blue Cream ja sain myös yhden Beetlejuicen(!!!!!!). Models Ownien hintavuuden vuoksi olin jo henkisesti valmistautunut jäämään paitsi näistä ihanista duochromeista, mutta onneksi kävikin toisin (: Valitsin tietysti lempparini Golden Greenin. Hyvin ovat muuten onnistuneet Models Ownilla, äitini nimittäin kokoelman nimestä tietämättä totesi että lakka näyttää ihan koppakuoriaiselta :D Seppälään on myös tullut uusia Miyo-merkkisiä tuoksulakkoja neljän euron hintaan! Ostin vihreän papaijantuoksuisen ja testasin sitä mieheen, hyvältä tuoksuu ja tuoksu kesti kynnessä semmoisen pari päivää. Nämä on haettava kaikki, en vain voi vastustaa tuoksuvia lakkoja.

Kaksi Lumenea onkin sitten sittarista, toinen pitkään himoitsemani erikoinen Natural Coden lakka ja toinen alelaarista löydetty neonpunainen. Ostin Seppälästä myös pari arkkia kivoja tarroja. Näitä nyt sitten seuraavaksi testailemaan, kiekottelin lakat jo eilen ja muutama lemppari ehti syntyä (: Onnistunut matka!


PS. Tässä pieni kuva niille, jotka kiinnostuivat siitä persikasta hiustenväristä. Kuva otettu luonnonvalossa. Olkaapa hyvä! :D

8 kommenttia:

  1. Voin kuvitella myyjän ilmeen kun raahasit kaikki Deliat kassalle. :D (Ilme on varmaan vähän samankaltainen kuin parin ihmisen ilme kun näkivät mun, - moneen verrattuna vähäisen - lakkakokoelman, "mä luulin, että mulla on paljon lakkoja" :D)

    Mä en noista Miyo 'ista ole ennen kuullutkaan, mutta onnistuin googlettelemaan jostain, että niitä olisi tulossa kevään aikana Seppälöihin kokonaisen teinimeikkisarjan verran! En pistä pahakseni, jos tavara on kunnollista. :D

    VastaaPoista
  2. Hahaha :DD Nojoo. Yksi myyjä kerran kysyi kun olin raahaamassa samanlaista satsia kassalle että onko mulla tyttöjen ilta tulossa :DDD En uskalla edes kuvitella mitä ihmiset sanoisi tuosta lakkakokoelmasta sitten... Ai niitä Miyoita tulee oikein sarja o: Jännää! Jos siellä on kivoja halpismeikkejä niin ehdottomasti plussaa :D Nuo lakat kyllä haen joka tapauksessa heti huomenna, jos niitä täältä jo löytyy.

    VastaaPoista
  3. Mäkin tsekkailin noita Delia-sarjan lakkoja! Mutta maltoin mieleni, kun ajattelin että en minä nyt noita tarvitse..;) _Yritän_ säästää lakkani Tallinnan matkaan, ja sieltä sitten ostan paljon lakkoja, toivottavasti:D

    VastaaPoista
  4. Heh (: Deliat olivat kyllä niin halpoja että harvoin Suomessa näkee. Tallinnassa lakat ovat kuulemma aika lähellä Suomen hintatasoa, joten muutama pikku Delia voisi olla jopa kannattavampaa ;)

    VastaaPoista
  5. Vaikka näyttäiskin papan kalsareilta niin mun mielestä nää on jotenkin tosi kivat. :D

    VastaaPoista
  6. Sä oot oikein ostanu paikat tyhjäks :D Hyvä saalis.. Ja kivat kynnet sulla taas, villasukat mun mielestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ainakin kovasti yritin tyhjentää kaikki alelaarit! :D Ja kiitoksia, vähän villasukkamaiset tosiaan on!

      Poista