keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kirby!

Vasemman käden etusormi poksahti sitten tänään pöytään. Oikean käden keskisormikin on ollut pitemmän aikaa jo ihan töpö joten päätin pätkäistä sitten kaikki kynnet. Nyt on molemmissa käsissä siistin samanpituista! Hyvältä näyttää.

Kuva Googlen kuvahausta

Töpöihin kynsiin sopii sitten yllä näkyvä pullea ystävämme! :D Suurin osa varmaan Kirbyn tunnistaa, mutta kyse on siis pelihahmosta mikäli joltakulta on mennyt ohi. Minä kaiken söpön ystävänä fanitan Kirbyä kyllä ihan täysillä (: Yhden ainoan pelin omistan tällä hetkellä mutta lisääkin olisi kiva saada. Ihmeellinen Kirbyinspiraatio vain iski ja tässäpä sitten lopputulos. Peukalo on vähän erilainen, lisäsin suuhun vielä yhden viivan mutta totesin että se ei näyttänyt hyvältä. Kerrankin ihan hyvin onnistuneet käsintaiteilut, olen niin ylpeä!



Pohjalla vaaleanpunaista cremelakkaa, Kirbyn naama toteutettu kynsilakoilla ja dotting tooleilla.

Doll Pink - nro 411

Pohjalla on tosi ihana vaaleanpunainen Isadoran lakka. Äidillä oli tämä ja ihastuin siihen heti ensinäkemällä (: Onneksi Tarjoustalon alekorista löytyi oma kappale. Jännä koostumus, ihan selkeästi creme mutta sisältää shimmeriä kuitenkin. Niin söpö ja hyvälaatuinen!


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Isadora, Wonder Nail, 623 Doll Pink
-Flormar, 313
-Nail Star, punainen creme
-Wild and Crazy, Montana
-Star Gazer, 105
-Lumene, 23 Auringon Lämpö
-Eveline, Happy Colours, 497
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Sally Hansen, Insta-Dri
-dotting tooleja

Olen kyllä niin tyytyväinen näihin kynsiin! :D Onnistuivat yli odotusten, jopa oikea käsi. Saavat minut hyvälle tuulelle <3

13 kommenttia:

  1. Ihanat! ^^ Ja tosi kiva toi vaaleanpunaisen lakan sävy :)

    VastaaPoista
  2. Rakastan Kirbyä! Ja kynnet on mitä hienoimmat! :)

    VastaaPoista
  3. Oi ku on söpöt!! Mistä toi kirby on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuva vai Kirby yleensä? (: Kuva on ihan Googlen kuvahausta hakusanalla Kirby haettu ja Kirbyhän itse on siis todella vanha pelihahmo Nintendolta. Kirbypeleissä seikkailee Wiillä ja DS:llä myös kaiketi (:

      Poista
  4. Tosi söpöt kynnet!^^
    mulla olisi kysymys, että mitä aluslakkaa suosittelisit? jos olisi mitään vähän edullisempaa mutta kuitenkin toimivaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! (: Onko mitään erikoisempia kynsiongelmia? Jos ei, ihan mikä tahansa perus aluslakka kyllä kelpaa, valitse vain halvin :D Mikäli paikkakunnalla on Kicks, hae sieltä Dependin aluslakka, maksaa sen kolmisen euroa (: Mikäli on esimerkiksi lohkeilua, hauraat kynnet tms. niin Mavalalla on melko edullisia, n. 10e kieppeillä hoitavia aluslakkoja joita saa ihan marketeista.

      Poista
  5. IHANAT 8) Just kun mäkin oon taas alkanu pelailee tätä peliä;) Toihan on niin söpö muutenkin ja sit sun kynsillä vielä niin wow!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :D Kirby on niin ihana <3 Sääli että olen oman ainoan pelini jo tahkonnut läpi :D

      Poista