keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Leikkisät lizardot

Kylläpä on hankala lakka koristelujen suhteen! En meinannut keksiä oikeasti mitään, tuntuu että tässä lakassa koristelut ovat jo valmiina. Liskotarrat näkyvät todella huonosti salamavalossa, eivät ne oikeasti noin pahasti uppoa taustaan vaan korostuvat oikeastaan. Tosi kiva manikyyri! Yksinkertainen mutta soma.



Pohjalla turkoosiglitterlakkaa mustalla jellypohjalla, koristeena liskotarrat ja mikrohelmet.

Bonanza - nro 395

Tämä oli sitten kyllä pettymyslakka ): Todella kaunis varsinkin päälyslakan kanssa, mutta kuten kuvastakin huomaa, röpelöinen. Se ei edes ole lakan surkein ominaisuus: levittyvyys on todella säälittävässä jamassa. Kolmellakin kerroksella lakassa oli kaljuja kohtia eikä puhettakaan että lakkaa olisi saanut nätiksi vain kahdella. Ei tuo nyt onneksi kamalasti näy, mutta ei tätä oikein siististi saa levitettyä mitenkään. Sääli, niin soma lakka mutta huono laatu ): Plussaa sentään nopeasta kuivumisesta.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Technic, Bonanza
-Depend, 033 (mikrohelmien kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-tarroja
-mikrohelmiä


Kävin sitten tosiaan hakemassa tänään ne loput tuoksulakat ja mukaan tiensä löysivät myös Kicksin alepöydästä Mavalan Ankara hintaan 2,50e (pöydässä oli myös runsaasti kivoja Snowcrystaleja, OPIa ja China Glazea puoleen hintaan). Yves Rocherilla oli pikkulakat kanta-asiakastarjouksena kaksi kappaletta 4,50e ja varsinkin tuo hempeä kimallelakka on supersöpö (:

Nuo tuoksulakat kiekotin ja testinuuskutin heti. Surullista sinänsä että Järvenpään Seppälässä näillä oli oikein oma ständi, jossa luki että tuoksulakkoja. Joensuussa lakat oli pakattu vain ankeaan muovikoppaan sikin sokin eikä kukaan voi tietää että ne tuoksuvat kun sitä ei missään lue ): Kuitenkin, tuoksu oli kaikissa ihan hintansa väärti. Lemppareiksi muodostuivat tuo karkkimainen sininen Tropicana ja ihana appelsiinintuoksu Orange. Kivaa näissä lakoissa on myös se, etteivät ne ole ihan perusperustavaraa: esimerkiksi Tropicana on todella suloinen vaaleansininen vaaleanpunaisella hohteella ja pinkissä Raspberryssä on kultaista glitteriä. Tuo viimeinen fuksiaglitterlakka on sitten tuoksultaan Lilac, aivan ihana myös se. Minä en vaan millään voi vastustaa tuoksulakkoja!

6 kommenttia:

  1. Kannattaa ton Technicin kaa tehdä niin, että laittaa yhden kerroksen mustaa lakkaa alle ja sitten Bonanzaa :)nimimerkillä myös Bonanzan omistaja

    VastaaPoista
  2. Voi hitsi, muistan tuon ohjeen saaneeni kaiketi vähän aiemmin ja ehdin jo unohtaa sen... :D Muttajoo, ehdottomasti noin!

    VastaaPoista
  3. Mä en oo nähny vielä noita tuoksulakkoja täälläpäin:( Liekkö tuleekaan tuppukylään:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän ne vielä sinnekkin ehdi (: Aika uusi juttu tuntuu olevan.

      Poista
  4. Hei, kiva blogi, jäin lukijaksi. Ihanat nuo liskotarrat, onko muistissa mistä ostit? Ruusukynnet oli myös tosi mahtavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, huippujuttu että jäit! (: Liskotarrat on ihan Seppälästä ostettuja, en tosin ole varma onko siellä näitä enää. Wild & Mildin tarroja ovat kuitenkin.

      Poista