maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ristinollaa

No ei nyt ollut parhaimmasta päästä tämä idea :D Tänään oli pienehkö shoppailupäivä ja sen johdosta olen nyt sitten ihan umpiväsynyt. Tämä ristinollasysteemi oli väsyneessä päässäni vielä ihan kiva juttu, mutta noh. Eipä tässä oikeastaan edes mitään näkemisen arvoista ole. Muodikkaasti pastelliväreissä kuitenkin!



Pohjalla vaaleansinistä cremelakkaa, koristeena nail art -lakalla tehdyt ristikot ja helmenpuolikkaat.

Ice Blue Cream - nro 401

Tämä Ice Blue Cream on ihan supersöpö (: Vähän lilaan vivahtava mutta kuitenkin lähes täydellinen vauvanvaaleansininen. Jotenkin vain tätä lakkaa tuli siveltimeen koko ajan ihan liikaa js veikkaampa että cremekoostumus ja pitkä sivellin yhdessä ovat syypäitä. Ei tässä lakassa muuten mitään valittamisen aihetta ole.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-La Femme Beauty, 101 Ice Blue Cream
-Nail Star, korallinen kultashimmerlakka
-Depend, 033 (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-helmenpuolikkaita
-helmitikku


Oli kyllä ihan hyvä kynsilakkapäivä :D Tokmannilta kävin napsimassa uusia Flormareita (eli siis noita KoneHelsinkejä, voi plääh), Carlsonin alennuspäiviltä löysin tuollaisia virolaisia mode4u -merkkisiä pikkulakkoja hintaan 1,50e kappale. Uusia tuttavuuksia mutta mahtavia lakkoja, odottakaahan kunhan näette!  Kirppikseltä löysin tuollaisen Yolizel -merkkisen tikkuhilelakan, täyttä kuraa! Kiekolle testailin ja hileitä ei meinannut saada pullosta yhtään mitenkään, ne vain lojuivat siellä yhtenä isona könttinä. Pulloa ravisteltuani sain niitä hileitä sitten sutiinkin jokusen. Pöh, älkää vaivautuko.

Muita tarvikkeitakin löytyi. Sikahalpoja Fingr's:n pikkuisia tarra-arkkeja hintaan 80snt kappale, Wild & Mildin ihania tähtitarroja, uusi bufferiviila ja Wild & Mildin kynsilakankorjauskynä. Tuota korjauskynää haluaisin kyllä testata! Mikäli se toimii, on se 3,5:n euron hinnallaan rutkasti halvempi kuin Mavala. Nämä kaikki tuotteet löysin siis Carlsonilta, en tiedä onko noita kyniä tulossa Seppäläänkin. Carlsonilla oli muuten myös ihan superhauskoja kynsitarroja, leopardipilkkuja irrallisena (: Itse en oikein lepardista välitä mutta kyllä noilla varmasti kivat kynnet saisi ilman maalailuja!

Ja nyt sitten... ZzzzzzZzzz...

6 kommenttia:

  1. No onhan nää ihan kivat, ainakin mun silmään kelpaa kattella ihan mainiosti. ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Itseäni ei nyt miellyttäneet nämä yhtään.

      Poista
  2. IIHANAT ostokset:D Löytyyköhän suoraan tallinnasta noita tallinnalaisia lakkoja? Sinne oon menossa nimittäin..;) Ja jotain halpaakin voin kokeilla, aina rahan säästyminen kelpaa:D

    Ja ei tossa sun lakkauksessakaan mitään pahaa ole! Idean ymmärtää, mut ite varmaan olisin käyttänyt eri värejä kuten ihan vain mustaa ja valkosta?!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empäs tiedä löytyykö näitä Tallinnasta mutta luulisi nyt ainakin (: Tosi kivoja ja halpoja! Hmm, ehkä näistä kynsistä olisi tosiaan tullut kivempi mustavalkoisina (: Hyvä idea!

      Poista