perjantai 23. maaliskuuta 2012

Tiskiaineentuoksuiset katseenvangitsijat

Ja koska asia kuitenkin kiinnostaa, sanon heti ensimmäiseksi että kyllä, sain sen harjoittelupaikan (: Sitten kynsiin. Eilisestä hillitystä manikyyristä järkyttyneenä päätin tehdä sitten kaikkea muuta kuin hillittyä. Miksi tätä väritystä nyt sanoisi, 70-luku, kasari? Jotain tosi kirkasta ja ällöä ainakin :D



Pohjalla oranssia tuoksulakkaa, koristeena kärjissä pinkkiä cracklea ja oranssiglitteristä nail art -lakkaa ja muualla hologrammitähtiä.

Orange - nro 419

Tämä tuoksulakka on kyllä ihan katastrofi ): Kyseessä on siis oranssi Orange, jonka PITI tuoksua appelsiinille. Kattia kanssa. Tiskiaineelle tämä tuoksuu eikä millekkään muulle! Hyi itku. Tämä on myös kaikista vähiten peittävä tähänastisista testaamistani, ei nimittäin onnistunut peittämään värjääntyneitä kynsiäni (jotka saman merkin vihreä Papaya/Mango iloisesti värjäsi vihreän läiskikkäiksi...). Yöh. Plussaa sentään ihanan kirkkaasta kesäväristä ja supernopeasta kuivumisesta. Jotain hyvää sentään tässäkin.


Käytetyt tarvikkeet:

-L'oreal, Vitamin Pastel, 100
-Miyo, Orange
-Flormar, Graffiti Nails, G08
-Nail Star, oranssi glitterlakka
-Depend, 033 (hologrammikoristeiden kiinnitykseen)
-Sally Hansen, Insta-Dri
-hologrammikoristeita

Ostin tänään Seppälästä ihanan Wet n Wildin Gray's Anatomyn! (: Sattui siellä olemaan kaikista tuotteista ota 3 maksa kaksi joten tartuin tähän tilaisuuteen ja otin sitten tuon vähän kalliimman lakan itselleni. Mahtava, näyttää ihan öljyltä <3 Toivottavasti on kynsillä yhtä kiva!

10 kommenttia:

  1. Mulla värjäs tollanen miyo pinkki lakka kynnet punaisksi eli en taida noita muita hankkia.wet n wildin anatomyn levittyvyys on tooooosiii huonoväri on kyllä makee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itselläni vaan tuo vihreä on värjännyt toistaiseksi ): Voi hitsi jos levittyvyys on huono! Suostun kyllä kärsimään tuon lakan takia <3

      Poista
  2. Pistitpäs kunnon seitkytluvun kynnet kehiin :D Tekis heti mieli alkaa tanssia jotain diskotanssia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahahaha :D Mulle tulee mieleen jotkut ikivanhat keittiön kaapit!

      Poista
    2. Niimpä muuten! Meillä oli joskus tuon väriset ikivanhat keittiön kaapit :'D

      Poista
    3. Hahaha :D Mulla oli sitten ihan oikea mielikuva!

      Poista
  3. Jes miten pirteen väriset!:) (ja kasarit ;D)


    http://nellankynnet.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Äh, mulla on MIYOn sininen lakka jota en oo vielä testannut kynsille. Ehkä se sit värjää kynnet sinisiksi? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on se :D En osaa sanoa värjäävyydestä vielä mitään kun en ole testannut mutta luultavasti ei värjää (: On nimittäin aika vaalea sävy.

      Poista