keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kotiinpaluu, kynsibloggarin pahin vihollinen ja etelän tuliaiset

Löytyipä viimein sellainen tekijä, joka pysäyttää meikätytönkin kynsientekemisen: kuume. Kivasti junassa istuessa alkoi nousta, 38.3 oli eilen illalla parhaimmillaan mittarissa ja olo oli sellainen että ei olleet kynnet ihan päälimmäisenä mielessä :D Nyt kuitenkin näin ilman kuumetta jaksoi taas väsäillä kynsiä pitkästä aikaa. Tuloksena tälläiset aika karkeat kultakynnet (: Teippien kanssa sai tapella ja cracklelakkakin vähän kiusasi mutta kyllä näistä kelpo teokset silti tuli.


Pohjalla korallinväristä lakkaa, kultaisella cracklelakalla pystyraita keskelle joka rajattu kultaisella kynsiteipillä ja kultaiset hologrammitähdet päälle.


Hyi että tuo Revlonin lakka oli huono. Todella läpikuultavaa ja raidoittuvaa ja lakkaaminen oli tuskaa. Kolme kerrosta ja kärjet paistaa iloisesti läpi, onneksi sitä ei huomaa kun manikyyriä katselee.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Revlon, 093 Tropical Temptation
-Flormar, Graffiti nails, G10
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (hologrammitähtien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-kynsiteippiä
-hologrammitähtiä


Hahaa! Tässäpä kaikki mitä viiden päivän reissulla irti lähti :D Melkoinen saalis! Kyllä on nyt onnellinen kynsibloggari taas vähän aikaa kun on kynsimateriaalia vaikka millä mitalla. Lakkakokoelman kokokin kasvoi kerralla 345:n :D Postauksen teen varmaankin kunhan tässä paranen. Katsellaan taas vähän lähemmin mitä löytyi.

Nivea Manicure Naturals 02 Vanilla, Rimmel 60 Seconds 409 Coral Crush, Flormar Supershine U22, CCUK Diamond Gloss 250 Bronze, Technic strawberries & cream, kool kiwi, lemon sherbet, tango red ja cactus flower sekä Eveline Scarlett 333.

Nämä lakat rakas äitini oli keräillyt minulle jo valmiiksi eri kauppojen alekoreista (: Hyvin on osannut valita! Lemppareitani ovat tuo Rimmelin korallilakka ja Nivean valkoinen, joka ei oikeasti ole creme vaan sisältää pienenpientä shimmeriä. Aivan ihana! Kunhan lunta alkaa tulla, siitä saa oikein ihanat talvilakkaukset aikaiseksi.

Flormar Graffiti nails G10, G03, G06, G11, G04, G08, G01, G05, G02, G07 ja G09

Järvenpään Tarjoustalossa tuli vastaan halpoja Flormarin crackleja ja vähän innostuin... Nappasin kaikki värit paitsi mustan! :D Kultaista ja pinkkiä tuli testattua jo reissun aikana äidin ja siskon kynsiin ja huomasin tänään omissakin kynsissä että nuo metallivärit eli kultainen ja hopea ovat aika kinkkisiä. Jotenkin ihmeellisesti puuromaisia. Tuo vaaleanvihreäkin on muuten todella hauska, piti oikein tarkistaa että hohtaako se pimeässä. Ei hohtanut ):

Flormar 238, 402, 407, 413, 380 ja 313 sekä Isadora Wonder Nail 684 Dazzling Aqua

Tarjoustalossa oli myös taas pieni erä Flormarin tavallisia lakkoja ja otin sitten kaikki värit joita minulla ei vielä ollut, pääasiassa punaisia. Myös uudelle mustalle lakalle oli tarvetta ja mikäs sen parempi kuin halvin mahdollinen :D Tuo pinkki ja sen vieressä oleva punainen ovat sitten kyllä ihan neoneita vaikka kuva ei sitä osaakkaan välittää. Isadoran nappasin myös tarjouskorista koska oli aivan totaalisen uniikki ja ihana: vaaleansininen lakka jossa hopeista shimmeriä ja vasta tietyssä kulmassa paljastaa sisältävänsä myös pinkkiä kimallusta (:

Lancome Juicy Vernis 19, Golden Rose Nail Art 103, Wet n Wild Wild Shine Burgundy Frost, Sunny Side Up ja Blue Moon, Wild and Crazy Erie, Rimmel I <3 Lasting Finish 198 Azure, Viva la Diva UV top coat, miss Selene 16, Golden Rose Nail Art 101 ja Golden Rose Fantastic Color 180

Vantaan Jumbon saalis ja yksi kirpparilöytö. Seppälöissä on muuten erä Wet n Wildin lakkoja puoleen hintaan, käykääpä katselemassa (: Ihan paras ostos oli kyllä tuo viimeinen kappale Golden Rosen valkoista -nail art lakkaa! Musta ja valkoinen ovat aina loppu mistä tahansa asiasta :D Myös tuo neonpunainen nail art -lakka on mahtava. Viva la Diva onkin sitten UV top coat, eli ultraviolettivalossa hohtava päälyslakka! Ihan must kaikkiin mahdollisiin bileisiin ja yökerhoihin. Itse en ole vain vielä päässy hohtoa testaamaan uv-valon puuttumisen johdosta, mutta heti kun sellaisen käsiini saan niin laitan testikuvia tulemaan!

Gosh 592 Pool Party, Lumene Gloss & Care Hiljainen virta ja Raikas tuuli, Wild and Crazy Lollipop ja Utopia sekä Golden Rose Nail Art 106

Viimeiset lakat ovat pari tuntia ennen junaanlähtöä paikallisesta kauppakeskuksesta hamstrattuja :D Sokos Emotionissa olikin remonttiale ja Gosh sekä molemmat Lumenet lähtivät alekorista puoleen hintaan (: Ja eläköön pikkukaupunki Järvenpää josta löydän aina muualta loppuneita kynsitarpeita! Nimittäin musta nail art -lakka on ollut hakusessa vaikka miten pitkään ja nyt sekin löytyi <3 Pitkä etsintä on vihdoin päättynyt.


Viimeinen ostoskuva on kynsitarvikkeita (: Tarroja Kicksistä, Seppälästä ja Tiimarista. Oikein välttelemällä välttelin kukkatarroja sillä ne tulevat jo korvista ulos ja ostin vain tarroja missä ei ollut kukkia :D Poikkeuksena nuo ruusut, ne olivat neonpinkit ja siksi erittäin hauskat. Koristehyrrä ja pienessä minigrip-pussissa oleva kynsikoru tulivat reissun aikana postissa.

Sellaiset ostokset :D Hauskaa että sain äitiniikin tartutettua kynsikärpäsen ja ostettiin hänellekkin muutama lakka sekä hoitotuotteita. Kynsituotteita tuli tosiaankin hankittua pidemmäksi aikaa taas kerran. Ainoana himotuslistalle jäi China Glazen halloweenkokoelmaan kuuluva pimeässä hohtava päälyslakka, jota täytyy ehdottomasti kytätä että saan asialliset halloweenlakkaukset tehtyä :D Ja huh jos joku tänne asti jaksoi lukea, täytyy olla todella kiinnostunut kynsiostoksista! Reissujen jälkeen tuppaa aina jotenkin tulemaan massiivinen kasa tekstiä (:

26 kommenttia:

  1. Oho, joku on vähän innostunu :D Ja ihanat noi kynnet!
    http://sayitwithyour.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hahaha juu :D Tulipa vähän shoppailtua. Ja kiitos (:

    VastaaPoista
  3. ÄÄk ny heräs taas ostohim, vaikka tänää just shoppailin itelleni seittemän kynsilakkaa... Ihanat kynnet =D

    VastaaPoista
  4. Haha :D No vähemmästäkin sitä alkaa himoita uusia lakkoja! Kiitoksia (:

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet sulla :) ja ihan jäätävästi lakkoja :D Tulossa varmaan lisää hienoja kynsiä..

    VastaaPoista
  6. Kiva, kun oot taas päässy takasin kynsihommiin :D Ihanat kynnet! Ja val-ta-vat ostokset :)

    VastaaPoista
  7. Kätsy Kissa: Kiitos paljon! :D Kyllä ainakin toivottavasti hienoja kynsiä on tulossa!

    Vanquish: Kivaa on kyllä minustakin :D Kiitos paljon! Ostokset on kyllä tosiaan massiiviset :D

    VastaaPoista
  8. OOO ÄLYTTÖMÄSTI OSTOKSIA. ♥ En tiennytkään että flormarilla on crackleja(ja kävin alle viikko sitten katsomassa tarjontaa..) Mulla on myös toi flormarin 407, ihana!

    Jos et tykkääkään noista, niin kaikki vaan mulle! :D

    VastaaPoista
  9. Hih :D Juu en minäkään tiennyt että niitä vielä oli myynnissä mutta olipa positiivinen yllätys :D Ja voih, kuka noista voisi olla tykkäämättä? :D

    VastaaPoista
  10. luin loppuun asti, enkä meinannut uskoa silmiäni kun näin lakkojen määrän... meinasin pyörtyä!! :D oli pakko näyttää poikaystävälle ja sanon "ja sä sanot et mul on ihan liikaa lakkoja ja et ostan aina ihan liikaa lakkoja, NO KATO TÄTÄ" :DD haha. mut kaikki lakat oli kyl aivan tosi wau!

    VastaaPoista
  11. Mul ei oo varmaan edes yhteensä noin paljoo lakkoja mitä sä oot ostanut kerralla.:D

    VastaaPoista
  12. Vaikuttava tuo Flormar crackle-lakka kokoelma :).

    VastaaPoista
  13. Nails1820: Hahahahaha :DD Toivottavasti poikaystäväsi järkyttyi myös yhtä paljon niin ettei pari uutta lakkaa tunnu enää missään! :D Ja kiitoksia :D

    Emmi: Voi ei :D Tässähän tulee jo melkein huono omatunto.

    marru: Cracklefani näki tilaisuutensa tulleen... :D Kun ei yhtään tiedä miten kauan noita taas riittää!

    VastaaPoista
  14. 45 lakkaa!! :o mutta tykkään lukee ostopostauksia ;) hihih
    mulla on noista ainakin toi Lollipop ja se on aivan ihana :) samoin mulla on myös tuo flormarin 413, tosin äiti on ottanut sen jo omaan käyttöönsä :D

    VastaaPoista
  15. Heh, itsekkin tykkään katsella muiden ostoksia :D Siksipä minunkin blogissani ostospostauksia riittää ja välillä tälläisiä isompiakin. Ja juu Lollipop on tosiaan ihan mahtava! :D Nimi vaan herättää suurta kummastusta...

    VastaaPoista
  16. Samaa ihmettelin itsekkin :D

    VastaaPoista
  17. Ristus, mikä määrä kamaa :DD

    VastaaPoista
  18. Joo tota... :D Vähän innostuin.

    VastaaPoista
  19. Ihanan monta lakkaa olet löytänyt ! Itse en ole vielä tuollaista ostovimmaa kerralla kokenut, katsotaan jos joskus käy itsellekkin samoin ! :D

    VastaaPoista
  20. Voi kiitos (: Voi kyllä sitä itse kukin innostuu shoppaamaan kun pitkästä aikaa pääsee kunnon kauppakeskuksiin! :D

    VastaaPoista
  21. Ihanat kynnet, ja noi ostokset *__* WAU!

    VastaaPoista
  22. Aivan ihanat kynnet, ja ihanat ostokset :3

    VastaaPoista
  23. Ihanat kynnet!
    Luin loppuun asti ja vau! Todella paljon kaikkea ihania lakkoja kynsitarvikkeita!

    VastaaPoista
  24. Kiitos paljon! :D Kaikkea ihanaa tuli tosiaan hankittua <3

    VastaaPoista