torstai 20. lokakuuta 2011

Kynnet joille jäniksetkin nauraa

Yhyy! Idea oli omasta mielestä ihan hyvä, mutta en ilmeisesti koskaan ole räpeltänyt dotting toolilla tarpeeksi uskoakseni ettei minusta ole käsinmaalaajaksi. Aina täytyy vaan kokeilla! Niin ja nämä on sitten porkkanoita :D Ehkä nuo yhdet isot olisivat riittäneet mutta omassa päässä nuo pienet niin hyvin sopivat näihin. Kaikessa pieleenmenneydessään ja naivistisuudessaan nämä ovat silti jotenkin hauskat :D Hyväntuuliset ja pirteät.


Pohjalla turkoosia cremelakkaa, porkkanat taiteiltu dotting toolilla ja rajattu mustalla nail art -lakalla.


Kynsikorukynteni sitten ikävästi napsahti poikki ): Nyt molemmat kynsikorukynnet eli vasemman käden nimetön ja pikkurilli ovat käyttökelvottomia ja joudun jonkin aikaa odottelemaan että kynsikoruja pääsee taas käyttämään. Nyyh.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 045 Misty Jade
-Lumene, Natural Code, 39 Groovy
-La Femme Beauty, 13 Lime Cream
-Golden Rose, Nail Art 106
-Seche Vite
-dotting tool

Lime Cream, Mint Cream, Carnival, Green Tea, Lilac Frost ja Lilac Cream

Vaikka syyslomareissulla tulikin shoppailtua, en voinut vastustaa paikallisen tavaratalon alennuspäiviä. Carlsonilla on siis lauantaihin asti vaikka mitä tarjouksia ja vastaan tulikin iso kasa La Femmen lakkoja 2€ kappale. Otin sitten kaikenlaisia kivoja värejä mitä sattui löytymään (:

Jälleen yksi kaunis tarina kynsilakkojen maailmasta: eilen mainittuani China Glazen pimeässä hohtavan päälyslakan aloin tutkia, milloin kyseisen lakan sisältävä kokoelma mahdollisesti saapuisi Suomeen. Järkytyksekseni huomasin, että ko. kokoelma on ollut myynnissä jo elokuusta asti eli tuskin enää tässä vaiheessa saapuu tänne pohjolaan ollenkaan. Raskas pettymys! Mutta koska aivan vimmatusti ko. lakan haluan, ajattelin sitten tehdä uuden aluevaltauksen ja lähteä etsimään sitä ulkomaisista nettikaupoista. Tarkistin mm. Transdesignin ja Head2ToeBeautyn joista monet bloggarit lakkansa ostavat, mutta kummastakaan en ainakaan haun avulla sitä löytänyt. Amazon.com, co.uk ja .de tuli myös tarkistettua: brittiamazonissa hinta oli aivan järkyttävät 15 puntaa, saksaversiossa ei ollut lakkaa ollenkaan ja jenkkilässä kukaan ei toimittanut Eurooppaan. Huokaus. Viimeisenä oljenkortena sitten ebay (jota en siis ole koskaan ennen käyttänyt), josta Ghoulish Glow löytyikin postikuluineen ihan kelpo hintaan vähän alle kympillä. Ai miten onnellinen kynsibloggari täällä taas olikaan! Pieni toivonkipinä on että ehtisi ennen halloweeniä (: Ai vitsi kun en malttaisi odottaa! Rakastan kaikkia erikoisia kynsijuttuja ja pimeässä hohtava päälyslakka on kyllä ehdottomasti sitä kastia :D Sen pituinen se!

11 kommenttia:

  1. Kiitoksia :D Jollain oudolla tavalla minustakin!

    VastaaPoista
  2. söpöt awws!! ehkä vähän liian kesäiset/keväiset makuuni tähän vuodenaikaan nähden :DD La Femmen kynsilakat ovat hyvälaatuisia, itse omistan kyseisen merkin mustan kynsilakan ja se on ollut käytössäni jo monta vuotta :) Aluksi se oli vähän liian liirua, mutta nyt muutaman vuoden (5 vuoden) jälkeen siitä on tullut sopivan könkkö (ei kuitenkaan sillee kuiva ja könkkö vaan just sillee kivan tönkkö en osaa selittää mut perfect!)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia :D Joo eihän nää nyt mitkään talvimaiseman huiput ole mutta kun inspiraatiota ei voi estää! :DDD Hehe mulla on itselläkin muutama La Femmen ikivanha lakka... Kun alotin kynsiharrastuksen kunnolla niin olin ihan että omg, vieläkö näitä myydään :D

    VastaaPoista
  4. Mistähän noita La femmen lakkoja voisi ostaa? meillä päin ei taida olla Carlsonia :( niin ihania värejä oli :) varsinkin toi mint cream ja lilac frost <3
    Ja noi porkkanat on just söötit! ;)

    VastaaPoista
  5. Jane: Carlsonin sisaryhtiö ja korvike on muualla suomessa Halonen (: En tosin tiedä onko lakkoja siellä. Muita bongaamispaikkoja on Seppälät ja sittarit, joskin Seppälöistä ovat poistumaan päin.

    Vanquish: Kiitos (:

    VastaaPoista
  6. Hauskat kynnet! :)
    Ihanan värisiä lakkoja!

    VastaaPoista