sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Meritähdenlento

Tuli tehtyä tälläiset kivat tähdenlentokynnet mutta vähän merellisillä väreillä avaruuden sijasta, joten olkoon sitten meritähdenlentoja. Olen jo melko pitkään halunnut tehdä jotain tälläistä ja täytyy myöntää, että olen ihan rakastunut noihin hologrammikoristeisiin. Onneksi toisen niitä sisältävän hyrrän pitäisi saapua ensi viikolla. Pohjalakka oli jo itsessään hopeaisesti kimalteleva, mutta päätin vielä lisätä kimallusta ihanalla glitterlakalla ja tulos on erittäin onnistunut (:


Pohjalla vihreää mikroglitterlakkaa, päällä hopeaa glitterlakkaa ja koristeena siniset hologrammitähdet ja sinisellä nail art -lakalla tehdyt pyrstöt.


Tämä vihreä on aivan ihana, mutta ei kelpaa joulumeininkeihin. Tämän mainitsen siksi, että olen alkanut katsella lakkoja ja koristeita jo joulusilmin. Olen aivan ehdottomasti jouluihminen ja odotan malttamattomana että pääsen tekemään jouluisia kynsiä. Ja oletteko muuten nähneet China Glazen jouluisia lahjapakkauksia? Yhdessä paketissa oli esimerkiksi kaksi lakkaa ja pikkuinen pehmonalle (: Aivan ihana lahja vaikkapa ystävälle!


 Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Depend 227
-e.l.f. Glitter Glam
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (hologrammitähtien kiinnitykseen)
-Golden Rose, Nail Art 126
-Seche Vite
-hologrammitähtiä

Nyt on tullut parin päivän sisään paljon postauksia, koittakaa kestää, enempää ei ole tulossa :D Huomatkaa siis aiemmin julkaisemani kynsilakkakokoelmani osat 1 ja 2!

7 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, nuo hologrammitähdet ovat niin ihania!
    Kuulostaa kivalta tuo China Glazen joulupaketti.

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Mä niin tykkään kimalluksesta, sitä ei voi koskaan olla liikaa :D

    VastaaPoista
  3. Rose: Kiitos, niin minustakin! :D Eikä nuo paketit olleet edes kalliita, oliko viitisen dollaria ellen väärin muista.

    Vanquish: Kiitos (:

    Mia: Kiitoksia :D Kimallus <3

    VastaaPoista
  4. China Glazen joulupaketti on kyllä hyvä lahjaidea ystävälle.. Ja joulukynsikuvat ovat myös hyvin tervetulleita, jotta saisin vähän vihiä mitä vois yrittää pikkujoulujuhliin väsätä.. Jos osaan :D

    VastaaPoista
  5. Juuh! Eiköhän noita joulukynsiä tässä ala näkyä kunhan lumet saadaan maahan ja joulukausi avattua! (:

    VastaaPoista
  6. Wauuuh! Nää on tosi hienot :)

    VastaaPoista