maanantai 24. lokakuuta 2011

Samettista säihkettä

Jatketaan nyt kivalla tähtiteemalla kun kerran on alkuun päästy. Tällä kertaa kokeilin näitä Tiimarista ostettuja tähtitarroja, josko näistä olisi kynsiin. Ja olihan niistä! Vähän jäävät koholle reunoista ja saa nähdä onko näitä enää yhtään jäljellä yön jälkeen, mutta hienolta näyttää. Ihana samettiminttuinen pohja tekee tästä lakkauksesta todella pehmeän ja söpön (:


Pohjalla vaaleanminttuinen cremelakka, tarratähdet ja kynsiteipistä nuo tähden säteet :D


Cremelakoissa on kyllä huonon levittyvyyden lisäksi yksi muukin vika: nimittäin sen saaminen pois kynsinauhoilta. Ikävästi menee kurttuun ja näyttää epäsiistiltä ja kynsilakanpoistoaineen kanssa sekoitettuna jää puuromaiseksi tahmaksi sormille. Yäh.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Depend 245
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-tarroja
-kynsiteippiä

Aion pitkästä aikaa osallistua lakkauskilpailuun! :D Sain eilen jonkinnäköisen inspiraation My Dream Nails -blogin prinsessateemaan ja aion sen huomenna toteuttaa ajan kanssa. Jos toteutus toimii yhtä hyvin kuin suunnitelma niin näyttää varmasti kivalta! Kilpailu sulkeutuu nyt perjantaina, joten viimeisetkin kiinnostuneet vain osallistumaan! (:

10 kommenttia:

  1. Kiva idea laittaa tavallisia tarroja kynsiin kynsitarrojen sijasta, eipä ole itselleni tullut aikaisemmin mieleen. :D

    VastaaPoista
  2. Heh, kaikki pitää käyttää hyödyksi :D

    VastaaPoista
  3. Onpas kivat! Ja aikas herkullisen värinen lakka!!

    VastaaPoista
  4. Kivat kynnet! Ja tuo lakka on vain niin ihanan värinen :)

    VastaaPoista
  5. kyseinen väri ei kuulu lemppareihini, mut pakko sanoa et noi on ihanat!:) Hyvä idis käyttää normi tarroi..

    VastaaPoista
  6. Mulla lähtee aina hiuksia pestessä kaikki kynsitarrat ja hyvät lakkaukset menee pieleen :( Ikävää ku aina jää ne reunat törröttämään.. Mut nyt ostin tarjouksesta Kissin kynsitarroja eikä muute lähe ilveelläkään ja sain niitä nyppiä pois puolisen tuntia :D

    VastaaPoista
  7. Mia: Kiitos! Ja todellakin ihana karkkilakka <3

    Rose: Kiitos (: Ihana se on.

    Anni: Kiitoksia (:

    Terhi: Voi kiitos (: Kaikkea pitää kokeilla :D

    Kätsy Kissa: Haha :D Itsellä ei yleensä tarrat jää hiuksiin vaan kaikki muut härpäkkeet kyllä. Onkohan kynsiin jumahtaminenkaan kuitenkaan niin hyvä ominaisuus... :D

    VastaaPoista
  8. Hienot kynnet, tykkään. Minäkin joskus olen laittanut pieniä tarroja kynsiin, kun ala-asteelta on jääny muutama tarravihko täynnä tarroja. Ja ihan hyvin ne tarrat ainakin minulla pysy, kunhan vaan laitto tarpeeksi päällyslakkaa päälle.
    Mistä olet saanut tuota teippiä ja onko se hyvää?

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia (: Kyllähän kaikki tarrat kannattaa hyödyksi käyttää, itsellä ainoa kriteeri on se, ettei ole liian iso :D Teipin olen ostanut huuto.netistä ja on kyllä ihan kelpo tavaraa, vaatii vaan kärsivällisyyttä pieni piipertäminen ja yhdellä kädellä toimiminen.

    VastaaPoista