tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän hairahdus

Tämän päivän teema olisi oikeasti ollut pingviinit, mutta koska eiliset lumiukot näyttivät jo vähän niiltä ja tänään on itsenäisyyspäivä, päätin tehdä hairahduksen ja toteuttaa haastekynsien sijaan itsenäisyyspäiväkynnet (: Aluksi en aikonut tehdä mitään Suomen lippuja ollenkaan, mutta sitten sain kivan idean jonka päätin toteuttaa. Tässäpä nämä aavistuksen blingimmät lippukynnet! Ei lainkaan niin kornit kun pelkät siniristit, ainakaan minusta.


Pohjalla valkoista shimmerlakkaa, sinisellä nail art -lakalla tehdyt ristit, sinisiä fimoja ja hopeaglitterisellä nail art -lakalla ristien reunoihin kimallusta.


Tykkään näistä kynsistä! Teemaan ja omaan tyyliini sopivat (: Tuosta valkoisesta shimmerlakasta, jonka äidiltäni sain, on tullut kyllä melkoinen lempparivalkoinen. Sääli että se ei vain ole kovin peittävä: näissä kynsissä sitä on neljä kerrosta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Nivea, Manicure Naturals, 02 Vanilla
-Golden Rose, Nail Art, 126
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen kiinnittämiseen)
-Nail Star, hopeaglitter
-Seche Vite
-sydän- ja rusettifimoja

Meillä katsotaan tänään linnan juhlien sijaan futista, haha :D Mutta täytyy myöntää että itseänikin kiinnostaa enemmän tuo futis, joten ei valittamista. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille lukijoille!

8 kommenttia: