torstai 15. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivät 15-19

Hahaa! :D Olen tosiaan lähdössä reissuun huomenna ja meinasi jäädä osa haasteesta tekemättä, kunnes keksin ratkaisun. Tein seuraavat viisi päivää kynsiin yksi kerrallaan! Teemat olivat siis lahjat, jouluvalot, jouluköynnökset, joulusukat ja tonttulakit. En kyllä toteutuksesta tykkää ): Glitterhomma meni överiksi ja sitä on vähän joka paikassa ja nimettömien glitteri sulautui niin täysin pohjalakkaan ettei sitä näykkään ja nyt rassukat näyttävät paljailta. Meh. En jaksanut enää oikeaan käteen temppuilla glitterin kanssa joten tein sen koristelut pelkillä lakoilla ja karulta näyttää. Taidampa ehkä tehdä huomenna vielä pikapikaa jotkut kivat reissukynnet...


Peukalossa kirkkaalla lakalla tehdyt "nauhat" joiden päälle glitteriä ja punaisella nail art -lakalla rusetti, etusormessa mustalla nail art -lakalla tehty johto, johon kirkkaalla lakalla ja dotting toolilla tökitty pisteitä, joiden päälle laitettu glitteriä. Keskisormessa valkoisella nail art -lakalla köynnösten pohjat ja hopeista ja kultaista glitteriä päälle, nimettömässä ja pikkurillissä punaisella ja valkoisella nail art -lakalla tehdyt joulusukka ja tonttulakki, joiden vuoriosassa glitteriä joka siis ei näy. Pikkurillissä vielä keltainen strassi kulkuseksi.


Pohjalakan valintakin meni kyllä täysin pieleen. Nappasin sitten varmaan läpikuultavimman violetin josta näkyy kynnellä vain pinkki shimmer ja tässä tapauksessa lakka ei kyllä yhtään sovi jouluaiheiden pohjaksi. Ääh. Huono kynsipäivä?


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Flormar, Supershine Miracle, U28
-Golden Rose, Nail Art 106 ja 101
-Nail Star, punainen creme, vihreä ja punainen shimmer sekä hopeinen ja oranssi glitter
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (glitterin ja strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-irtoglitteriä
-strasseja
-dotting tool

Joo. Tälläistä tänään. Ei nyt ihan putkeen mutta tulipa tehtyä :D Seuraavan kerran sitten jatketaan tiistaina. Kivaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Yay this is so fun and cute!! :D

  VastaaPoista
 2. Thanks (: Somehow I dont like it much myself though.

  VastaaPoista
 3. voi mä oisin halunnu nähä nuo jouluvalot koko käden kynsissä. Ne näyttää musta itseasiassa aika kivoilta!

  VastaaPoista
 4. Bambi: Itseasiassa nuo jouluvalot ovat lempparini näissä kynsissä :D Ideaa voisi toki kokeilla uudestaan...

  Rose: Kiitos (: Omaan silmään ei vain miellytä.

  VastaaPoista