torstai 8. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 8: karkkikepit

Tänään tälläisiä yksinkertaisia käsin väkerrettyjä karkkikeppejä (: Lilassa pohjalakassa on punaista ja sinistä shimmeriä mukana, joten halusin toistaa näitä värejä ja siksi sininen keppi. Aika herkullinen kyllä minusta! Glitter on päällä sitten peittämässä pikkuvirheitä :D Ihan kivat kynnet, mutta turhan yksinkertaiset. Näin viikolla ei vaan hirveästi jaksa tehdä mitään ihmeitä iltaisin.


Pohjalla lilaa shimmerlakkaa, valkoisella nail art -lakalla tehdyt keppien suorat osat ja käyrät valkoisella lakalla ja dotting toolilla. Siniset ja punaiset raidat nail art -lakoilla ja lopuksi glitteriä päälle.


Tämä olikin ensimmäinen kokeiluni Essencen lakkojen kanssa ja olin kuullut näistä erittäin hyvää, mutta oma lakkani oli jotenkin erikoistapaus kun ei vastannut yhtään odotuksia: hankala levittää ja kolme kerrosta että sai nätiksi. Plussaa kuitenkin ihanasta leveästä sudista, vaikka ei sillä kyllä sekunnissa kynsiä lakata lupauksista huolimatta (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Essence, Colour & Go, 07 Rock it, baby!
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Wild and Crazy, Montana
-Kiss, Nail Art, Pearl Blue
-Nail Star, punainen shimmer
-Wet n Wild, Kaleidoscope
-Seche Vite
-dotting tool

Huomatkaa IHANA iso ruusun ja strassikukkasen sisältävä kynsikoru johon rakastuin ihan heti <3 Nämä uudet korut ovat mahtavia!

7 kommenttia:

  1. Ihanat! Totta tuon kynsikorun kanssa on hankalaa kun se on noin pitkä? Tarkoitan että itselläni ei ainakaan pysyisi kyydissä :D

    VastaaPoista
  2. Anni: Kiitoksia! (:

    Lilli: Kiitos (: Luulin kyllä aluksi että näin iso kynsikoru olisi hankala mutta ei ole kyllä tippaakaan o: Riippuu tietysti että ärsyttääkö roikkuva kilistin mutta itse tykkään (: Pienet korut ei tunnu kohta missään :D

    VastaaPoista