lauantai 24. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 23: joulupukki

Astetta aikuisemmat pukkikynnet (: Johtuu ihan puhtaasti aikuismaisesta kastanjanruskeasta pohjaväristä ja hienostuneesta kullasta. Lämmin tunnelma näissä kynsissä kyllä on, mutta näin 23. päivä on niin paljon mukavaa joulutekemistä, ettei kynsiä oikein ehdi ajatella. Näin ollen nämä kynnet ovat tehty vähän tyyliin kunhan nyt äkkiä jotain ja joulupukki päälle. Ihan kivat, mutta ei sen enempää.


Pohjalla ruskeaa kultashimmerlakkaa, puoli kynttä lakattu kultaisella graffitilakalla, puoli kynttä kultaisella glitterlakalla ja pukkitarrat päälle.


Noloa myöntää että olin jo niin laiska, että lakkasin vain kaksi kerrosta vaikka lakka olisi selkeästi vaatinut kolme. Tuloksena ihanan laikukas väri :D Onneksi pahimmat mokat jäivät cracklen alle piiloon.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Mavala, 54 Rio
-Flormar, Graffiti Nails, G10
-e.l.f. , Golden Goddess
-Seche Vite
-tarroja

Huomisen aihe olisi sitten lempiaihe uudestaan ja taidan käyttää tilaisuuden hyväkseni ja laittaa punavihreiden kynsien varjolla Ghina Glazen jouluglitterunelmaani :D Saa nähdä miten paljon huomenna jää aikaa kynsille, vaikka meillä vietetäänkin joulua leppoisasti ihan vain miehen kanssa kahdestaan. Toivottavasti ehtisin edes jonkinlaiset The Joulukynnet tehdä!

5 kommenttia: