maanantai 5. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 5: lumiukkonaamat

Blingbling-lumiukkonaamoja :D Yritin tehdä näistä neitosista jouluisia punaisella ja hopealla, mutta jostain syystä veikkaan, että nämä kynnet sopisivat paremmin halloweeniin... En oikein tiedä. Ei vaan tule ensimmäisenä ehkä lumiukot mieleen näistä. Meh.


Pohjalla vihreää jellylakkaa, rusettileimat hopealla ja punaisella, dotting toolilla tehdyt porkkananenät ja muu naama punaisilla/kirkkailla strasseilla.


Tuo vihreä Models Own yllätti minut kyllä ihan täysin! Se nimittäin muuttui kuivuessaan mataksi. Aika hieno, sääli että käytän kiiltävää päälyslakkaa (: En muutenkaan ymmärrä mitä iloa mattalakoista oikeastaan on, ei erkkikään kestä kuivattaa kynsilakkaa ilman pikakuivattajaa!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Models Own, Green Tea
-Konad, punainen erikoislakka
-Konad, hopeinen erikoislakka
-La Femme Beauty, 108 Orange Cream
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Konad, top coat
-Seche Vite
-leimat Kondin laatasta m59
-dotting tool
-3mm strasseja
-2mm strasseja
-strassitikku

Yritin tänään etsiä sitä ihanaa Mavalan rakkauslakkaani itselleni joululahjaksi, mutta en enää löytänyt ): Yhyy! Anttila ja Kicks on vielä katsomatta ja sitten menee jo epätoivon puolelle. Se oli niin ihana ettei toista <3 Pitäkää peukkuja että löytyy!

5 kommenttia:

 1. No mut eiks mattalakkaa voi kuivata ja matata laittamalla pikakuivattajan päälle mattapäällyslakkaa? En kyl tiedä toimiiko :D

  VastaaPoista
 2. Hienot kynnet nuo on! Eka tuli mieleen pingviinit :D

  VastaaPoista
 3. Nora: Tottakai voi, mutta sittenhän mattalakasta ei ole mitään iloa kun mattapäälyslakka hoitaa jo sen mattauksen... :D

  Lilli: Kiitos. Mullekkin tuli mieleen pingviinit! :D Nuo porkkananenät sen tekee.

  VastaaPoista