tiistai 13. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 13: joulukuusi

Mielessäni on kummitellut joku kiva talvinen, mutta pinkki lakkaus ja nyt pääsin sen toteuttamaan (: Tästä tuli oikeastaan ihan huippukiva, paitsi että kuuset ovat vähän vinksahtaneita. Tykkään! Kai joulukuusikin voi olla valkoinen? Itseasiassa sellaiset valkoiset tekokuuset ovat älyttömän hienoja!


Pohjalla liukuvärjäys kolmella eri pinkillä, nail art -lakalla tehdyt kuuset ja köynnökset, lopuksi lumihiutaletarroja ja glitteriä päälle.


Kadotin tänään ihanan punaisen kynsikoruni, sen mitä käytin eilen. Voin sanoa että ketuttaa aivan tajuttomasti! Olen nimittäin niin tottunut noihin koruihin etten edes huomaa niitä tai niiden puuttumista ja kun huomaan, on jo liian myöhäistä. Argh! Pahinta on että vaikka kuinka suljen metallirenkaat huolella, pikkuriikkinen rako riittää siihen, että koru tippuu. Pitäisikö se pahuksen rengas hitsata kiinni vai mitä että pysyisi ):


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wet n Wild, Wild Shine, Lavender Creme
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 025 Strawberry Fizz
-miners, Marshmallow
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Nail Star, hopeaglitter
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-tarroja

Minulla on pieni ongelma: tajusin nimittäin eilen että olen lähdössä perjantaina viiden päivän reissulle kotipuoleen. Mitä ihmettä haasteelleni oikein pitäisi tehdä! En millään ehdi/jaksa tehdä niin monia lakkauksia ajastettuna enkä myöskään viitsisi raahata kaikkia kynsiin tarvittavia tarvikkeita sinnepäin. Nyt olisi hyvät neuvot kalliit! Pahastuuko joku jos haasteesta puuttuu osa? :D Apua!

7 kommenttia:

 1. Nämä on ehkä kaikista sun joulukynsistä mun suosikit :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi (: Kiva kuulla! Itsestänikin ovat ihan onnistuneet kynnet.

  VastaaPoista
 3. I love these nails so much!!! So beautiful :'D.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kynnet! Ihanat! :) Harmi että hukkasit sen sun kynsikorun, se oli hieno :(. Tohon sun ongelmaan en oikeastaan keksi mitään ratkaisua, tee ne jälkeenpäin? :D Ei minua haittaisi ainakaan yhtään jos pari päivää puuttuisi :)

  VastaaPoista
 5. Ashesela: Thanks! :D

  Lilli: Kiitoksia (: Itseänikin harmittaa kynsikoruraukkani ): Se oli niin kaunis, nyyh. Kiitos avusta! Itse asiassa keksin myöhemmin illalla itse ratkaisun ongelmaan... Ja toimivan sellaisen! :D

  VastaaPoista