torstai 29. joulukuuta 2011

Lähes aitoja safiireja

Ainahan voi toivoa aitoja safiireita kynsiinsä ja käyttää sitten kiinalaisia muovi-ihmeitä kuten minä teen. Hienoilta silti näyttävät vaikka ovatkin feikkejä (: Nämähän ovat siis oikeasti askartelustrasseja joita tykkään myös käyttää kynsissäni niiden koosta huolimatta, varsinkin kun monesti kirjakaupasta pussin saa euron pintaan. Raksit menivät vähän miten sattuu, mutta tein itselleni huomion: piirrä keskiraita ensin niin raksin saa kohdistettua kynnelle oikein. Virheistä oppii.


Pohjalla nudea metallilakkaa, raidat tummansinisellä ja hopeisella nail art -lakalla ja askartelustrassit päälle.


Tätä postausta kirjoittaessa satuin vähän haromaan erittäin pörröisiä hiuksiani ja yksi strasseista jäi sille tielle ): Jouduin pyytämään mieheni apuun jotta paikallistaisi karkulaisen tästä pörröpilvestä :D Isot strassit pysyvät muuten erittäin hyvin kunhan lakka lopullisesti kovettuu, sitä ennen ovat herkkiä irtoilemaan.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-CCUK, Diamond Gloss, 82 Platinum Bronze
-Kiss, Nail Art, Pearl Blue
-Kiss, Nail Art, Silver
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Depend, Quick Dry & Shine
-askartelustrasseja


Tässä tämä eilinen ostokseni! Meinasin unohtaa kuvata sen tänäänkin, mutta kun kerran lupasin niin täytyi sitten se kuva ottaa vaikka kuinka olin ehtinyt ladata jo muut koneelle (: Eikös ole hauskan värinen? Täytyy toivoa että väri on yhtä intensiivinen myös kynnellä. Ihan mahtava :D

8 kommenttia:

 1. näyttävät kynnet! :)
  haluaisin vaan kertoa että sun kuvat ovat tosihyvänlaatuisia nykyään!! siis ei ne entisellä kameralla otetut kuvat huonoja olleet, mutta näiden uudella kameralla otettujen kuvien laatu... herregud, mahtavia! tekis mieli ostaa itselleni tuo kamera, ei vaan riitä oikee budjetti haha :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin kysyä näiden pysyvyydestä heti kun näin ekan kuvan mut sit pääsin toiseen kappaleeseen ja kerroitkin siinä :D

  Pointti oli että hienot (ja varmasti huomiotaherättävät) on! :)

  VastaaPoista
 3. Nails1820: Kiitos! Jeps, kuvanlaatu on kyllä kohonnut korkeuksiin järkkärin myötä :D Edellinen kamera kun oli joskus ennen 2000-luvun puoliväliä ostettu pokkari. Eipä olisi kyllä rahat riittäneet minullakaan mutta superiloinen olen lahjasta ollut (: Jopa mies ihastelee kuvanlaatua nykyään.

  AN: Jepjep :D Kiitoksia vain. Isot strassit herättävät varmasti ihmetystä ihmisissä.

  Ashesela: Thanks! :D

  VastaaPoista
 4. Kuvat on kyllä parantunu huimasti. Loistavaa, että sait sen järkkärin :) Tarvi ihan silmiä hieraista, kun sun kynnet on nykyään niin piiiitkät. Vau :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä, kuvat on nykyään jopa ihan katsottavia :D Heh itsestä nämä on just nyt tosi hyvän pituiset (: Täytyy vaan yrittää pitää ne tälläisinä.

  VastaaPoista
 6. Kivat kynnet :)

  Kuvasi on parantuneet todella paljon!:)
  Itsellänikin on järkkäri, mutta se on jo kuusi vuotta vanha malli, joten ajattelin ostaa uuden (myös siinä mielessä, että harrastan valokuvaamista).

  VastaaPoista
 7. Rose: Kiitoksia (: Ooh, valokuvaamista. Taidat sitten tarvita ihan jonkun huippukameran!

  VastaaPoista