sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 4: lumiukko

Tänään olisi kynsille kaiketi pitänyt laittaa jotain valkoista ja porkkananenäistä? Päätin sitten olla erilainen nuori ja tehdä vaaleanpunaisia lumiukkoja :D Ihan lystikkään näköisiä paitsi nimettömässä oleva helmenpuolikkaista tehty ukkeli, joka näyttää siltä että joutui lumipallosodan maalitauluksi. Kuvat oli vähän hankala saada kynsien hohtavuuden takia mutta kyllä näistä kaiketi idea selviää (:


Pohjalla vihreää cremelakkaa, lumiukot tehty eri kynsilakoilla ja dotting toolilla, hatut nail art -lakalla ja nimettömässä helmenpuolikkailla tehty lumiukko.


La Femme on omituinen merkki. Eilen valitin ihanan frostlakan huonosta laadusta, tänään voisin kehua tämän cremen uskomatonta levittyvyyttä, peittävyyttä ja kaunista kiiltoa. Ehkä heidän kannattaisi keskittyä enemmän ihanien cremejen tekemiseen kuin minkään muun (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-La Femme Beauty, 104 Mint Cream
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (helmenpuolikkaiden kiinnittämiseen)
-miners, Marshmallow
-Flormar, 313
-Golden Rose, Nail Art, 106
-CCUK, Diamond Gloss, 334 Apricot Sun
-Wild and Crazy, Ticklish Toes
-Seche Vite
-helmenpuolikkaita
-helmitikku
-dotting tooleja

On hieno juttu kun haasteen ensimmäiset päivät eivät varsinaisesti ole mitään oikein joulujouluasioita (: Voin käyttää värejä hauskasti kun ei tarvitse huolehtia joulutunnelmasta ihan vielä. Ja minusta vaaleanpunaiset lumiukot vaan ovat söpöjä!

8 kommenttia: