keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Mustavalkoista! Eiku...

No ainakin melkein :D Tänään vuorossa oli ihkaensimmäinen O.P.I :n lakkani ja ompa se ihana <3 Ihan minunnäköinen glitterupeus, isoja ja pieniä hileitä kaikissa sateenkaaren väreissä. Ainoa mikä vähän tökkii on leimojen kohdistus ): Varsinkin nämä rusetit menevät aina sinne mihin en niitä todellakaan haluaisi. Ja keskisormikin on vähän osunut johonkin, nyyh. Tykkään kuitenkin!


Pohjalla valkoista cremelakkaa ja sateenkaarenväristä glitterlakkaa, koristeeksi mustalla tehdyt ranskalaiset kärjet, Konadrusetit ja strassit.


Mitä sanoisin OPIsta? Pelkällä yhdellä kerroksella glitterlakkaa ei oikein voi koko merkistä mielipidettä muodostaa, mutta pahin pelkoni eli kapea sivellin ei haitannut ollenkaan! Positiivinen yllätys siinä mielessä siis (: Eilisessä Dependin pikakuivattajassa ohut sivellin nimittäin otti päähän niin maan tajuttomasti, tuntui ettei sillä saanut lakkaa sudittua mihinkään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Montana
-O.P.I, Rainbow Connection
-Flormar, 313
-Konad, musta erikoislakka
-Depend, 033 (strassien kiinnitykseen)
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m59
-strasseja

Kävin tänään pienen kirpparikierroksen ja kun kerran kirppiksellä ollaan niin Yes Loven lakkoja on ostettava (: Tällä kertaa mukaan tarttui vain yksi mielenkiintoisen värinen tapaus, jonka nyt valitettavasti unohdin kuvata. Jääköön huomiseksi se :D

8 kommenttia:

 1. wowwooww, minäkin olen unelmoinut tuosta rainbow connectionista muutaman kuukauden, näyttää tosi ihanalta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi Rainbow connection! Wau :O Ostin itse tänään myös ensimmäisen OPI:ni :D On se vaan niin ihana <3

  VastaaPoista
 3. Nails1820: Ehdottomasti hintansa väärti! (: Aivan ihana se on <3

  Jane: Onneksi olkoon ensimmäisen opin johdosta! :D Rainbow Connection on kyllä todella kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti lakkaus, rusetit on ihanat :)OPI on ollut alusta asti mun luottomerkki, ja se sivellin on kyllä ihanan leveä. Suosittelen kokeilemaan muitakin samalta merkiltä :)

  VastaaPoista
 5. OPI:t on parhaita lakkoja mitä tiedän :) Edelleen on nuo Muppetit ostamatta, kun olen haalinut viimeaikoina pelkkiä meikkejä.

  VastaaPoista
 6. Vanquish: Kiitoksia (: Opin hintataso menee normaalisti vähän yli sen, mitä olen yhdestä lakasta valmis maksamaan, mutta näin erityistilaisuuksissa voi vähän panostaa (: Vaikka kyllä mielelläni lisääkin pulloja ottaisin!

  Kätsy Kissa: Heh (: Itse en Muppeteista oikeastaan ihastunut muihin kuin tähän. Tosin glitterit ovat kyllä aina ihania!

  VastaaPoista