maanantai 12. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 12: mistelinoksat

Näistä kynsistä tykkään kun hullu puurosta! Erittäin onnistuneet mielestäni (: Varsinkin noista piirrellyistä mistelinoksista olen erittäin ylpeä, tuli paljon kivemmat kuin osasin odottaa. Alkuun olin vähän skeptinen omista taidoistani, varsinkin kun käytin kaikki aiheeseen sopivat tarrat eiliseen manikyyriin, mutta ylitin sitten itseni. Jihuu!


Pohjalla tummansinistä cremelakkaa, etusormessa ja nimettömässä hopeista cracklelakkaa sekä nauhatarrat, muissa sormissa nail art -lakalla tehdyt mistelinoksat ja strassimarjat sekä hentoinen glitterkuorrutus.


Meinasi tulla itkupostaus tästäkin, nimittäin melkein pilasin koko lakkauksen. Sain loistoidean tehdä oksakynsiin cracklekärjet ja voin sanoa että ei TODELLAKAAN näyttänyt hyvältä, hyi. Tuli melkoinen surku kun luulin pilanneeni kivat kynnet, mutta sitten sain toisen neronleimauksen ja maalasin vain härskisti cracklen päältä pohjalakalla :D Vienoa glitteriä peittelemään virhettä ja tadah! Kynnet pelastuivat. Tästä syystä kärjet näyttävät ehkä vähän oudoilta mutta ei sitä kaukaa kukaan huomaa...


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Models Own, True Blue
-Flormar, Graffiti Nails, G11
-Nail Star, vaaleanvihreä shimmer
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-e.l.f. , Twinkle
-Seche Vite
-strasseja
-strassitikku
-tarroja

Loppuilta olisikin tarkoitus tahkota Sims kolmosta :D Ostin tänään Lemmikit -lisäosan itselleni palkinnoksi neljän viikon herkkulakosta ja nyt vihdoin ja viimein pääsen sitä pelaamaan! Haha, voi olla että tepastelen simsmaratonin jälkeen kouluun hieman zombina...

5 kommenttia:

 1. Luulin, että olen ainoa tämänikäinen, joka tykkää välillä pitää sims3 maratoneja :D Täyttä elämää -lisäosa tipahti tänään postiluukusta, mutta en uskalla asentaa ennen kuin kouluhommat on tehtynä ;)

  VastaaPoista
 2. Höpsistä! :D Simshän on ihan huippupeli! Täyttä elämää on hauska (teiniangstit <3) mutta itse olen ihan innoissani tuosta Lemmikeistä :D Sääli että en itsekkään pysty kouluhommilta niin paljon pelailemaan kun haluaisin. Onneksi kohta on loma (:

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet :)

  Itsekin haluisin pelata simsi 3:sta, mutta toisen koneen kovalevy tms. on rikki enkä voi, nyyh :(

  VastaaPoista
 4. Kädet vaan pään yläpuolelle niin sulla on mistelit :D

  VastaaPoista
 5. Rose: Kiitos kaunis. Voi harmi >: Toivotaan että joulupukki vaikka korjaisi teidän kovalevyn (:

  Nora: Ahahahahaha! :DD Hyvä idea!

  VastaaPoista