torstai 1. joulukuuta 2011

Likainen tähtitaivas

Minä niiiiiin tykkään näistä kynsistä! <3 Kimallusta, tähtiä, sinistä... Ihanaa! Ihan huippulakkaus (: En kyllä oikeasti tiedä, mikä idea oli laittaa likaisen harmaanlilan lakan päälle sinisiä tähtiä ynnä muuta samantyylistä sälää mutta hyvin toimii!


Pohjalla harmaanlilaa shimmerlakkaa, koristeeksi tähtiä ja hileitä sisältävää glitterlakkaa, hologrammitähtiä, tähtitarroja, tähtistrasseja ja yksi tähtifimo. Päälle vielä sinisiä ja vaaleanpunaisia heksahippuja sisältävää glitterlakkaa.


Tämä olikin ensimmäinen pullo Lumenen suht uudesta Gloss & Care -sarjasta. Todella ihana ja hyvälaatuinen lakka muuten, mutta täyteen peittävyyteen tarvitsi kolme kerrosta. Odotin parempaa tulosta mutta eipä tämäkään nyt mikään maailmanloppu ole.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Lumene, Gloss & Care, 25 Hiljainen Virta
-miss Selene, 184
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (koristeiden kiinnitykseen)
-N.Y.C. 105A Starry Silver Glitter
-Seche Vite
-tähtitarroja
-hologrammitähtiä
-tähtistrasseja

Näillä kynsillä olikin hyvä aloittaa joulukuu! (: Olin vähäsen hassu ja nappasin ensimmäisen luukun joulukalenterista auki jo puoliltaöin. Pitihän suklaan maku tarkistaa! :D

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, harmi että säätiedotuksissa luvattiin että kunnon lumi tulee vasta joulun jälkeen :(.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niinkö? Voi harmi ): Eihän joulusta tule mitään ilman lunta!

  VastaaPoista
 3. Yllättävän hyvin toimii kyllä värit yhteen. Kaunis tuo Lumenen lakka, kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 4. Jep, vähän epätavallinen yhdistelmä mutta sopivat toisilleen (: Voi kaunis se onkin, sääli ettei kuvista erotu se pinkki flash mikä tuossa vielä lisäksi on.

  VastaaPoista