keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Kenkien inspiroimat kynnet

Tosiaan, näihin kynsiin sain inspiraation näistä kengistä. Jotenkin tosi erikoinen ja hauska väriyhdistelmä ja isot palkkiraidat sekä söpö rusetti tekivät kengistä tosi mielenkiintoiset ja jäljittelin tyyliä sitten kynsillä (: Rusetteja tuli vähän enemmän kuin esikuvassaan ja pinta on melkoisen paljon karheampi glitterin jäljiltä, olisi tuollainen kiiltäväkin versio varmasti ollut aika tyylikäs. Kivathan näistä kyllä tuli!


Pohjalla lilaa cremelakkaa, pinkkiä irtoglitteriä päälle ja koristeeksi pinkillä cracklelakalla tehdyt raidat ja fimorusetit.


Odotin tuolta Golden Roselta melko hyvää laatua, mutta nyt täytyy sanoa että lakka oli melkoisen vetistä. Kolmella kerroksella sai onneksi ihan nätin, täysin peittävän pinnan mutta kuten sanoin, odotin vähän parempaa tulosta. Ei lakka onneksi niin huono ollut ettenkö voisi ostaa lisääkin pulloja (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Golden Rose, Fantastic Color, 180
-Flormar, Graffiti Nails, G08
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen kiinnitykseen)
-Seche Vite
-pinkkiä irtoglitteriä
-vaaleanpunaisia rusettifimoja

Huhhuh, yleensä en paljasta ostoksiani etukäteen mutta nyt löysin niin hyvän diilin huuto.netistä että pakko vähän hehkuttaa: 52 fimotankoa 3,55€! Ihan tajuton hinta, vertailun vuoksi eräs toinen myyjä pyytää sadasta tangosta yli 20 euroa. Kaiken lisäksi mikäli setti on kohteessa olleen kuvan mukainen, tulen saamaan paaaaaljon hedelmäfimoja, joista minulla onkin ollut melkoinen puute. Ai vitsi mikä onnenpotku! (: Oikeastihan joulukuun ostosaika alkaa vasta huomenna, mutta pakkohan tämä kauppa oli tehdä ettei livahda käsistä. Voi minua onnentyttöä!

5 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :)
  Vau mikä fimo määrä niin pienellä hinnalla!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon (: Jep! Kyllä oli todellinen löytö tämä o:

  VastaaPoista
 3. If there's give in the stakes or the form, neither of them are doing their jobs correctly. Blistering heat and bitter freezing cold can crack the toughest of concrete. For faster setting concrete, use less water, for more workability, use more water.

  VastaaPoista