tiistai 8. marraskuuta 2011

Joulukausi avattu: ensimmäiset joulukynnet 2011!

Tässä ne nyt sitten ovat: ensimmäiset jouluoksen... eikun siis joulukynnet 2011! Ja jotta joulukynsimeininki saisi oikein vauhdikkaan alun, työnnetään kynnet niin täyteen kaikkea mahdollista jouluväristä ettei lisää enää mahdu. Eikö vieläkään ole tarpeeksi räjähtävä aloitus? Lisätään paksu kerros glitteriä niin, että kaikki väkertämäsi koristelut jäävät täysin peittoon. Ah, valmista! Näitä kelpaakin ihailla (mielellään joulukrääsän vierellä ja mahdollisimman kaukaa).


Pohjalla herkkupunaista lakkaa, kultaisella ja vihreällä cracklelakalla tehtyjä raitoja, strasseja ja helmenpuolikkaita rivissä, kynsiteippiä muutamaan kohtaan ja päälle kultaista glitteriä.


Joo, kuten arvata saattaa niin ei näistä nyt ihan mestariteosta tullut :D Pohjalakka oli todella ihana, punainen joka hohtaa valossa pinkkinä <3 Oikeasti nämä kynnet näyttävät ihan kivoilta kaukaa katsottuna, mutta jotenkin tuntuu silti että on pikkuisen liian aikaista joulukynsille. Joulufiilistä ei ole vielä tippaakaan vaikka olen henkeen ja vereen jouluihminen, taitaapi johtua lumen puutteesta. Odotellaan siis joulukynsien suhteen vielä hetki ja toivotaan että seuraavat saadaan kasaan paremmalla onnella.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Flormar, 238
-Flormar, Graffiti Nails G06 ja G10
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (mikrohelmien ja strassien kiinnitykseen)
-Sabrinan salat nimetön glitterlakka
-Seche Vite
-strasseja
-mikrohelmiä
-kynsiteippiä
-helmitikku


Tälläinen satsi ilmaantui postiluukusta tänään (: Huuto.netistä tilaamani kasa nail art -lakkoja, postikuluineen 7€. Voi tuntua ebayhintoihin tottuneesta ihan järkyttävältä mutta näistä pyydetään suomessa jopa parikin euroa kappale, joten koen tehneeni hyvän ostoksen :D Paketissa tuli siis punainen, sininen ja vihreä creme, hopea ja oranssi glitter ja pinkki kultaisella shimmerillä. Kun pääsisi vielä testailemaan!

Lopuksi kuvahaaste jonka sain sekä Rose's Nailsin Roselta että Ida-Marian kynsien Ida-Marialta (: Kiitos paljon!

Haaste 1:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.


Haha, minun ja avomieheni toissakesänä tekemältä kesäretkeltä otettu maisemakuva :D Jos tunnistaa paikan, saa hihkaista!

Haastan tähän sitten seuraavat henkilöt:

1.MaijuS Beauty Blogin Maiju
2. Bambi likes to Polish! -blogin Bambi
3. My Glittery Dreamsin Anni
4. Lady Jolly Nailsin Shaqu

ps. Tein eilen sen tilauksen Fräuleinille... :D Glitterien lisäksi tilasin vähän muutakin kivaa mutta siitä sitten lisää myöhemmin <3

11 kommenttia:

 1. No, kieltämättä vähän räikeät. :D Ei sen puoleen, että näistä mun itsenäisyyspäivä(jep, ollaan vähän etuajassa)kynsistä olisi tullut varsinaiset taideteokset :D

  VastaaPoista
 2. Hahaha :D Nämä kyllä juu suorastaan hyppää silmille. Ehkä liian aikaisin tehdyissä kynsissä on jokin kirous... o:

  VastaaPoista
 3. Hei pakko kysyä kun sulla on noita Flomarin graffitteja... että peittääkö ne hyvin? Nehän on tosi halpoja, mutta onko ne hyviä? Mä oon hankkinut keltaisen, mutta en ole ehtinyt vielä testaamaan.

  VastaaPoista
 4. Hauskan, erillaiset joulukynnet :)
  Odotan, että lumi saapuisi maahan niin sitten voisi alkaa tehedä jouluisempia ja talvisempia lakkauksia!

  VastaaPoista
 5. Niniane: Kyllä nämä mitä olen ehtinyt kokeilla ovat ihan mahtavia (: Peittävät tosi hyvin ja ovat kauniita. Ainoat jotka tuntuvat vähän oudoilta ovat kultainen ja hopeinen koostumuksensa takia mutta kyllä niidenkin kanssa pärjää.

  Rose: No kiitoksia :D Mulla on vähän ristiriitainen tilanne lumen kanssa kun toisaalta kaipaan sitä ja toisaalta en missään nimessä haluaisi talvea tulevan (:

  VastaaPoista
 6. Onpas joulupallot kyllä! Minun jouluisat kynnet kalpenee kyllä näiden krumeluurien rinnalla, heh.

  VastaaPoista
 7. Mullekin tuli noista heti mieleen kimaltavat joulupallot :D

  VastaaPoista
 8. Bambi: Näiden kauhistusten rinnalla kalpenee ihan mikä tahansa :D

  Kätsy Kissa: Vähän jotain sellaista olikin idean takana :D

  VastaaPoista
 9. Bambi: Näiden kauhistusten rinnalla kalpenee ihan mikä tahansa :D

  Kätsy Kissa: Vähän jotain sellaista olikin idean takana :D

  VastaaPoista
 10. Onpas räikeät! Ne pomppas heti silmille ku tuli tälle sivulle ;) Joskus se on hyvä joskus ei... Nyt se on ihan hjyvä ;)

  VastaaPoista
 11. Haha :D No kiva juttu. Ainakin kiinnittää huomiota!

  VastaaPoista