torstai 24. marraskuuta 2011

Lunta tupaan

Täällä satoi tänään vettä, joka sulatti kaiken kivan valkoisen lumen pois ja jäljelle jäi taas vain harmaita ja ruskeita sävyjä. Lumen muistoksi teinkin sitten tälläiset lumihiutalekynnet (: Näistä tuli aivan ihanat! Tykkään kympillä <3 Kynnet ovat tosi yksinkertaiset mutteivät ehkä näytä siltä ja petroolinvärinen pohjalakkakin on upea. Vielä kun huomenna sataisi pikkuisen lunta niin nämä sopivat meininkiin kuin nenu päähän.


Pohjalla petroolin väristä cremelakkaa, päälle sinertävänsävyistä lempiglitteriäni ja lumihiutaletarrat.


Näin villapaitakaudella kynsikorut tarttuvat ihan joka paikkaan (: Yhden metallirinkulan yhdestä korusta jo tuhosinkin kun se tarttui liian tiukasti kiinni ja riuhtaisin sitten oikein voimalla. Mokoma otti ja suoristui :D Tiimaristahan noita pieniä renkaita varmaan saa, täytyykin käydä katsastamassa vähän varaosia ja kenties voisi kokeilla tehdä muutamaa itse jostain pienistä helyistä. Mikäs sen siistimpää kun itse tehdyt, uniikit kynsikorut.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Gosh, 592 Pool Party
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-tarroja

Tulipa sitten testattua tässä nuo Fräuleinin tarrat ja hyvältä vaikuttaa! Eivät ole sellaista joustamatonta kovamuovia vaan melko pehmeitä, joten kestävät paremmin arkista irrottamista. Jes! Ette usko että himottaa päästä jo käyttämään noita kaikkia ihania joulutarroja: joulupukkeja, kuusia, pipariukkoja... Ei taida yksi joulu riittää näiden tuhlaamiseen :D

9 kommenttia:

 1. Oi ihanat kynnet! Ihana toi Goshin sininen lakka :) Onko nuo siis tarroja? näyttäisi äkkiseltään ihan fimoilta. Mutta joo, pitäisi varmaan itsellekkin hankkia jotain talvista kynsikamaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan talviset kynnet! Lakka ja koristeet sopivat kyllä kuin naulatut toisilleen. (: Itsekin olen kaipaillut jo lumihiutaleita kynsiini, vaikka sitä lunta (ainakaan täällä) ei vielä olekaan! :D

  VastaaPoista
 3. Lilli: Kiitoksia (: Tarrojahan nämä on. Aika paksua muovia kylläkin eli ei ihme jos näyttää fimoilta :D Ja kyllä joka tytöllä pitäisi olla talvisia kynsitarvikkeita!

  Anzq: Kiitos paljon (: Täälläkin sataa vain vettä koko ajan mutta mitäs tuosta. Saahan sitä haaveilla lumesta :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat kynnet!! <3<3<3 Niin ihana lumiset et ei oikiasti. Ihana tuo Gosh <3

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos (: Ihastelin kyllä itsekkin tuota ihanaa Goshia <3

  VastaaPoista