tiistai 29. marraskuuta 2011

Jalokivin koristeltu

Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla tätä koristelutyyliä eli helmiä strassin ympärillä. Fiksut käyttävät tässä kohtaa tietysti helminauhaa, mutta sen voi korvata myös kärsivällisyydellä ja mikrohelmillä kuten minä tein :D Jos nyt jotakin kiinnostaa, niin helmien asetteluun meni puolisentoista tuntia. Kaiken vaivan arvoista: ihanat, taatusti erottuvat kynnet lopputuloksena (:


Pohjalla sinistä shimmerlakkaa, ovaalistrassit joiden ympärillä mikrohelmiä ja päälle glitterlakkaa.


Kyllä, olen väsynyt näiden mikrohelmien kanssa räpeltelystä (: Se on todellakin vaivalloista asetella yksi helmi kerrallaan eikä missään nimessä kärsimättömän ihmisen hommaa, hermot menee hyvin äkkiä. Silti olen itse tykästynyt hirveästi erilaisiin mikrohelmijuttuihin (kuten blogissa monesti näkyy) ja lisää mikrohelmiä olisi kiva saada. Hyvälaatuisia on vain todella vaikea löytää, nämä tämänhetkiset ovat ainakin ihan metallia eikä mitään muovia.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 198 Azure
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien ja mikrohelmien kiinnitykseen)
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, 500 Disco Ball
-Seche Vite
-ovaalistrasseja
-hopeanvärisiä mikrohelmiä
-strassitikku

Muistakaahan ihmiset osallistua Glitz & Glamin joulukynsikilpailun äänestykseen! Omat kynteni ovat siellä numerolla 13, jos joku näkee ne äänensä arvoisiksi (: Äänestäjien kesken arvotaan ihan huippupalkinto, joten kannattaa jo senkin vuoksi uhrata pieni hetki aikaansa. Äänestysohjeet ja kynnet löydät TÄÄLTÄ. Onnea kaikille osallistuneille kisaan!

9 kommenttia:

 1. Rose: Kiitos (:

  Kiisseli: Kiitos paljon!

  VastaaPoista
 2. Noi noiden microhelmien asettelu on kyllä tuskaa. Itsekin kerran olen reunustanut strasseja ja huhhuh mitä hommaa. Ja mulla oli sentään vaan yks strassi per kynsi ja strassit vielä pienempiä.

  Eli täten, hatun nosto tuosta urakasta!

  VastaaPoista
 3. Hahaha :D Kyllä se tosiaan aika paljon vaatii. Täytyy myöntää että vähän teki mieli olla laiska ja meinasin tehdä reunukset vain toiseen käteen... :D Onneksi tein sitten kuitenkin molempiin! Olisi kyllä näyttänyt hölmöltä ilman.

  VastaaPoista