sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Raikasta ja kuplivaa

Näitä kynsiä ei voi paremmin kuvailla (: Toinen hyvä ilmaisu voisi olla väärinpäin -manikyyri. Tein tämän nimittäin niin huonossa järjestyksessä että argh. Päässäni oli aluksi vähän erilainen visio joten laitoin nuo fimot ensin, mutta ideani osoittautui sitten kynsillä kerrassaan surkeaksi joten jouduin lisäämään leimat, glitterlakan ja ranskiskärjet fimojen ympärille. Ei ollut helppoa mutta hyvältähän tuo nyt näyttää! Kaiken lisäksi ensimmäisen ideani kariutumisen jälkeen yritin epäonnistuneesti toista ideaa ja jouduin poistamaan ja lisäämään lakat uudelleen kolmeen ensimmäiseen sormeen. Olen ainakin tehnyt paljon kynsityötä tänään ja väsyttää jo :D Kolmisen tuntia näitä ahersin ja ilman kaikkea sähläystä olisi varmaan mennyt puolet vähemmän.


Pohjalla sinistä glass flecked -lakkaa, kuplaleimailuja, glitterlakkaa ja ranskiskärjet koristeeksi, kulmissa tähtifimoja.


Tämä oli myös ensimmäinen kokeiluni Isadoran peruslakkojen kanssa ja täytyy myöntää että rakastuin leveään sutiin! En voi sietää pieniä kapeita suteja joilla lakkaaminen kestää ikuisuuden mutta onneksi Isadoralla on jättimäinen "one stroke", leveä suti <3 Lainausmerkit siksi että eihän näilläkään yleensä yhdellä vedolla lakkaa nätisti saa mutta aina voi yrittää :D Itse omistan isot kynnet sekä leveydessä että yleensä myös pituudessa ja leveä suti on ehdoton must. Rakastin jo Lumenen Quick & Chic -sarjan jättisuteja kovasti (: Näitä saisi tulla lisää!


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Isadora, Wonder Nail, 684 Dazzling Acqua (pullossa oikeasti lukee Acqua)
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen kiinnitykseen)
-Konad, pinkki erikoislakka
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Kiss, Nail Art, Bikini Pink
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m16
-fimoja

Kynsikoru on palannut! Vasemman nimettömän kynsi on jo niin kasvanut että siihen pystyi korun laittamaan. Reikä tuli tehtyä ehkä pikkuisen liian lähelle kärkeä joten saa nähdä miten kauan kestää repeämättä, mutta näyttää todella hyvältä juuri nyt! Surku kun unohtui kuvista (: Kuten kaikissa muissakin koruissa mitä suurempi, sen parempi, tykkään myös näyttävistä kynsikoruista! Onneksi ainakin muutama on matkalla luokseni... Kenties saapuvat jo huomenna (:

10 kommenttia:

 1. Hienot kynnet, ja kiva väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 2. Toooooooosiiiii nätit kynnet! Just mun lempparivärit, ja toi kuplaleimaus on vaan niin ihana.. Itellä (näköjään) meneillään Konaditon kausi!? Mut juu, tykkään! :D

  VastaaPoista
 3. Aww voi kiitos (: Itselläkin oli tässä vähän aikaa sitten kausi kun en käyttänyt Konadeita juurikaan mutta nyt on taas alkanut maistua o:

  VastaaPoista
 4. Oooo!! Ihanat kynnet, tykkään!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos (: Kiva jos miellyttää.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet, rakastan tuota väriyhdistelmää! Hyvä että kynsikorukin on saatu takaisin kuvioihin :)

  VastaaPoista
 7. Oi kiitoksia (: Kaipasinkin jo kynsikoruani <3

  VastaaPoista