tiistai 22. marraskuuta 2011

Pikkujoulukynnet

Tälläiset pikkujoulukynnet tein Yónas Secret Chamberin parhaat pikkujoulukynnet -kilpailuun. Ideoin nämä tylsällä automaatiotunnilla ja silloin tuntui hyvältä idealta, nyt on kyllä vähän keskinkertainen olo kun näitä katselee. Olen ihan poikki silkan kuvaussession takia! Käytin valehtelematta ainakin tunnin, kolmea eri kameraa, apukuvaajaa (miestä) ja PALJON huonoja kuvia. Lopulta luovutin ja otin vain jonkun vähiten huonon jonka lähetin kisaan, tulipa osallistuttua kun kerran nämä kynnet teinkin. Livenä ovat muuten todella ihanat! Äh, valtakunta kunnon kamerasta...


Pohjalla eri värisiä vaaleampia sävyjä, lumihiutaleleimat joiden keskellä strassit, vinosti lakattu saman värin tummemmalla sävyllä, leimattu vinoon verkkokuviot, rajalle mikrohelmiä ja lopuksi glitterlakkaa päälle.


Vähän kyllä pelottaa että mitähän muista kynsikisoista tulee kun tämäkin oli jo näin tuskaa ): Mutta melko paljon oli myös kynsissä vikaa: hankala kuvata näitä metallisen/frostin pinnan tekeviä lakkoja. Lumihiutaleetkaan eivät näkyneet kunnolla!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Nivea, Manicure Naturals, 02 Vanilla
-miners, Blue Monday
-H&M, No Mambo Jambo
-Flormar, True Color, 030
-La Femme Beauty, 93 Carnival
-Wild and Crazy, Ticklish Toes
-L'oreal, Resist & Shine, 003
-Wet n Wild, Wild Shine, Blue Moon
-Wild and Crazy, Erie
-Wet n Wild, Wild Shine, Burgundy Frost
-Gosh, 573 Golden Brown
-Konad, hopeinen erikoislakka
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien ja mikrohelmien kiinnitykseen)
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Konad, top coat
-Seche Vite
-Leimailut Konadin laatoista m57 ja m59
-strasseja
-mikrohelmiä

Puuh! Kaikesta huolimatta olen ihan tyytyväinen näihin kynsiin (: Sitten vaan kohti uusia kilpailuja ja toivottavasti paremmalla kuvausonnella!

6 kommenttia:

 1. Tosi hienot, olisi parempi jos olisit käyttänyt sinisen eri sävyjä, mutta nää on tosi hienot! Ihana lakka toi mitä on etusormessa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D Tiedätkö, ajattelin itsekkin että olisi pitänyt käyttää pelkkää sinistä! Hitsi kun ei vain jaksanut aloittaa alusta (:

  VastaaPoista
 3. Huh, kylläpä meni kynsiin paljon erilaisia lakkoja. :D Tuo etusormen tummansininen lakka on ihana.
  Itsekin tein kynnet tohon kilpailuun, mutta en ole lähettänyt vielä kuvia. Saas nähdä kerkeänkö edes kilpailuun mukaan. Mulla oli kans suunnattomasti vaikeuksia saaja aikaan jouluiset kynnet. Ja kuvaaminen on kans hankalaa, varsinkin kun ei ole enää luonnonvaloa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä oli joo vähän lakkoja mukana mutta ihan kiva joskus käyttää vanhojakin johonkin (: Kynsi-ideoinnissa ei itselläni ole kyllä ongelmia mutta se kuvaus... Huoh :D Onnea sinullekkin kilpailuun!

  VastaaPoista