lauantai 26. marraskuuta 2011

Överijoulukynnet Ameriikan malliin

Nämä kynnet tein Glitz & Glamin joulukynsikilpailuun (: Ja olen kyllä aivan täydellisen tyytyväinen! Siis omasta mielestäni nämä on ihan mahtavat, sellaiset amerikkalaiset blingblingjoulumeiningillä koristellut joululakkaukset ja onnistuivat vielä juuri niinkuin halusinkin! Ah tätä kynsityytyväisyyden tunnetta <3 Peukalo nyt meinasi vähän mennä miten sattuu mutta onnistuin pelastamaan senkin kivaksi. Mielestäni viisi kynttä kuvassa on jotenkin paljon esteettisempi kuin yksi.


Pohjalla joulunvihreää tai -punaista lakkaa, peukaloon taiteiltu nail art -lakalla joulusukan punainen muoto, reunustettu hopeaglitterisellä nail art -lakalla ja tarrat kulmiin, etusormessa pipariukkotarrat ja tonttulakkitarrat, keskisormessa nail art -lakalla tehty tonttulakkimuoto joka reunustettu strasseilla ja iso strassi kärkeen kulkuseksi, nimettömässä pyöreillä strasseilla toteutettu joulukuusi ja strassitähti joulutähdeksi ja pikkurillissä joulukellotarra ja strassit. Kaikkien kynsien päälle lisätty vielä isohileistä glitterlakkaa.


Uskomatonta, näihin koristeluihin meni vain noin tunti, vaikka tein peukalon ja nimettömän kerran uusiksi. Olen nyt niin joulufiiliksissä että voih (: Jotain tälläistä haluaisin tehdä ehkä itselleni sitten oikean joulun aikaan tai ehkä keksin jotain vielä blingimpää... Jos mahdollista :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Erie
-Wet n Wild, Wild Shine, Burgundy Frost
-Nail Star, punainen creme
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Nail Star, hopeinen glitter
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Seche Vite
-tarroja
-2mm strasseja
-3mm strasseja
-tähtistrasseja

Mä olen kyllä sitten vihoviimeinen sähläri! Lähetin nimittäin ensimmäisen kilpailusähköpostin ilman kuvaa... :D Että sitä osaa ihminen olla hölmö! Lähetin tietysti uuden meilin perään mutta kyllä silti pikkuisen nolottaa. Hyvä minä :D

10 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli joulumieltä kerrakseen! Niin ja tsemppiä kisaan! Minen ole vielä koskaan uskaltautunut osallistumaan näihin lakkauskisoihin, ehkä joku päivä vielä rohkaistun :D

  VastaaPoista
 2. Joulukynsistä kyllä tulee joulumieltä! Ja kiitos paljon, ota sinäkin vain rohkeasti osaa! Teeman mukaan lakkailu on ihan hauskaa (:

  VastaaPoista
 3. On kyllä kieltämättä överit, mutta todella hauskat :D Ja tämä tyttö rakastaa niin blingiä että oih ja voih <3
  Onnistuiko oikea käsi yhtä hyvin kun sitä ei kuvissa näkynyt :D Ajattelin että varmaan vaikea tuollaista taiteilla vasemmalla...

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :D Täytyy myöntää että olin laiska enkä tehnyt oikeaa kättä ollenkaan... :D Nämä oli ihan puhtaasti kilpailua varten tehdyt joten yksi käsi riitti (:

  VastaaPoista
 5. No kyllä näiden pitäisi ainakin sopia hyvin tuohon lakkauskilpailuun! lakkauskilpailuissa kannattaakin mennä yleensä aika överiksi, niin erottuu ainakin joukosta! Hauskaa kyllä, kun olet onnistunut saamaan noin paljon asioita kynsiisi. Siinä on varmasti ollut sommittelemista. :)

  VastaaPoista
 6. Totta, halusinkin tehdä jotain sellaista joka näyttää tosi monimutkaiselta ja rönsyilevältä :D Mielestäni onnistuin siinä hyvin. Periaatteessa nämä ovat melko yksinkertaiset, glitter vaan tuo sellaista täyteen koristeltujen kynsien vaikutelmaa (:

  VastaaPoista