keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Talven ihmemaa

Vaikka ulkona onkin vielä ruskea talvi, kynsillä ei todellakaan ole. Käteeni osui melkoisen talvinen lakka, kiva nude jossa todella voimakas sininen flash, ja siitähän kehittyi sitten tälläiset winter wonderland -tyyliset lumihiutalekimalleranskikset. Pientä piristystä tuo kaksiväriset leimaukset, sillä omistamani tumma sininen on melko voimakas ja hyppää iloisesti silmille :D Voikun olisi pastellisininen lakka! Ihan mahtavat kynnet omasta mielestäni, näissä on jotakin tosi kaunista (:


Pohjalla sinihohtoinen nudelakka, kaksiväriset lumihiutaleleimailut, valkoiset ranskiskärjet jotka rajattu hopeaglitterisellä nail art -lakalla ja samalla lakalla kynsiin tehty ruudukko.


Tuli sitten testattua kahta eri merkkiä kerralla: sekä Techniciä että noita halpiskoristelulakkoja. Technicistä tykkään, haisee ihan turkasen pahalta mutta muuten lakka on ominaisuuksiltaan taattua peruslaatua. Halpiskoristelulakka (Nail Star taitaa olla merkki) toimii myös ihan kelvollisesti, mutta kyllähän näistä huomaa ettei rahaa ole ihan sievoisesti käytetty. Ohut piirtelypää ei oikein glitterien kohdalla ilmeisesti kummoisesti toimi ja sivellin on ihan selkeästi halpa muoviviritys mutta kyllä näilläkin kivasti koristelee! Ei mitään moittimista toimivuuden suhteen siis (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Technic, strawberries & cream
-Konadin valkoinen erikoislakka
-Konadin sininen erikoislakka
-Yves Rocher, Frech Manicure, Le Blanc
-Nail Starin hopeaglitterinen koristelulakka
-Konad, top coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m59

Technicin lakan nimi herättää hämmennystä? Miten näin kylmän värinen nude voi olla nimeltään mansikoita ja kermavaahtoa? Häh? Ei tähän ainakaan meikätytön mielikuvitus taivu. Teorioita saa esittää :D

8 kommenttia:

 1. oi miten ihanat kynnet! Tulispa jo talvi niin minäkin koristelisin kynteni lumihiutaleilla !
  Technicin kynsilakan nimi ihmetytti minuakin... :D

  VastaaPoista
 2. Onpas somat! Samanlainen manikyyri on ollut haaveissa siitä asti, kun sain tuon konadin laatan käsiini, jossa nuo lumihiutaleet ovat.

  Mä koitan (huom! koitan) malttaa siihen asti, että on lunta maassa. Mutta voi olla, että on pakko ottaa varaslähtö, jos kohta ei ala tapahtumaan!

  VastaaPoista
 3. Nails1820: Kiitoksia :D Minä päätin jo aloittaa kun ei tuota lunta (onneksi) näytä tulevan. En malttanut odottaa enää!

  Bambi: Kiitos (: Haha, minä ainakin olin kärsimätön :D Ja sama homma, heti kun sain tuon laatan tiesin täsmälleen että jonkun tälläisen manin haluan tehdä.

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet :)
  Varmaan se lakan nimi on se siksi, että se on vähän vaaleankermainen.. :D

  VastaaPoista
 5. Mua on himottanut lumihiutaleet jo monta viikkoa :D Hienot lakkaukset! :)

  VastaaPoista
 6. Rose: Kiitos kehuista ja parhaasta teoriasta tähän mennessä! (:

  Vanquish: Heh, sama täällä :D Nyt sitten päätin repäistä. Ja kiitos!

  VastaaPoista