sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Herkulliset namikynnet

Herkulliset namikynnet on nyt toteutettu laiskasti leimoilla :D Halusin kokeilla tuota hauskaa koko kynnen leimaa ihan vaikka vain kerran. Kuvio on siitä hauska että se on yksinään täydellinen koristelu ja sama ominaisuus on myös sen vika: koko kynnelle leimattuna muut koristelumahdollisuudet ovat aika vähäiset. En kuitenkaan halunnut jättää lakkausta pelkiksi leimoiksi vaan lähes epätoivoisesti laitoin sitten muutaman strassin sinne tänne. Taidan kyllä tykätä näistä kynsistä (:


Pohjalla vanhan kullan väristä lakkaa, päälle pinkit leimat ja muutama strassi.


Isompi stampperi näiden isojen kuvioiden kanssa tulisi kyllä tarpeeseen. XL-stamper houkuttelisi, mutta sen saaminen on tietääkseni melko suurten postikulujen takana(?). Jos joku tietää mistä tuon saisi suht halvalla niin antakoon kaupan nimen ilmi ja heti! En itse välttämättä kaikkia kauppapaikkoja tiedäkkään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Lollipop
-Konad, pinkki erikoislakka
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Konad, top coat
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta Q1 Charming Nails
-strasseja
-strassitikku


Tuli tänään käytyä Seppälässä ja alepurkissa oli kivasti oransseja La Femme Beautyn lakkoja. Koska tämä Orange Cream on ainoa jota en vielä omistanut, oli suorastaan velvollisuus ottaa se porukan jatkoksi huikeaan 1e hintaan. Seppälään oli myös ilmestynyt kaksipäisiä nail art -lakkoja hintaan 5,95. Siis yksi kappale maksaa tuon noin 6e! Ihan järkyttävää. Ebayssa samanlaiset lakat maksavat hädin tuskin euroa ja huuto.netistäkin omansa löytää maks parilla eurolla. Yäk, minulta jää kyllä ylihintaiset tuotteet ostamatta.

Nyt kiinnostaisikin teidän muiden mielipide: tuleeko ostettua mielummin helposti saatavilla olevista paikoista esim. shoppailureissulla fyysisestä kaupasta vai maltatteko kaivaa ja odottaa että löytäisitte haluamanne tuotteen halvimmalla mahdollisella hinnalla? (: Kiinnostaa ihan tosissaan, että ostaako esimerkiksi tuon hintaisia koristelulakkoja oikeasti yksikään hintatietoinen kynsiharrastaja vai olenko ihan väärässä?

10 kommenttia:

 1. Ite ostan lakat tavallisimmin Amazonista.. Siellä OPI:n lakat postikuluineen parhaammissa tapauksissa alle 4€/kpl, mikä on mun mielestä hyvä hinta. Joskus Sokkariltakin tulee ostettua lakkoja, jos on hyvä tarjous, mutta hintakattona oon pitänyt tota neljää euroa.. Saatan olla nuuka :D

  VastaaPoista
 2. Oho o: Täytyypä itsekkin katsella tuota Amazonia jos noin halvalla saa. Oma hintakattoni yhdelle lakalle on 2,5 euroa joten taidan olla vielä pihimpi... :D

  VastaaPoista
 3. No, mä en pääse tilailemaan mitään mistään, joten tulee ostettua kalliimmalla fyysisestä kaupasta. Kyllä mä voisin jopa ehkä ostaakin ton hintaisen lakan, mut luultavasti en, koska se on kuitenkin sama lakka kahdella eri tavalla, ei monessa värissä. Pitää kattoa. :D

  VastaaPoista
 4. No sitten kyllä ymmärtää jos ei nettikauppoihin pääse (: Sillonhan kaikki uudet tuotteet on vaan plussaa hinnalla millä hyvänsä :D

  VastaaPoista
 5. Mjaah, riippuu ihan fiiliksestä ja kukkarosta :D
  Yleensä ostan netistä (eBaysta enimmäkseen) kun on joku tietty lakka jonka haluan. Sitten taas shoppailupäivinä voi mukaan tarttua sellaisia hetken mielijohteita, joissa se nyt on sama saisiko tuotteen jostain halvemmalla kun minä tahdon sen _nyt_. Toki jos olisi joku todella kallis tai sellainen jonssa tiedän säästäväni kunnolla hankkiessani ulkomailta (kuten esim. OPIa joskus ihastelin Emotionissa) niin sitten vain nimi muistiin ja kotona nettiin.

  VastaaPoista
 6. Heh :D Se tässä nettiostelussa onkin ikävintä kun joutuu odottamaan että ihanan pakettinsa saa kotiin! <3 Ei ole kärsimättömän ihmisen hommaa. Ja tiedän tunteen kun jotakin täytyy saada ihanjusthetinyt (:

  VastaaPoista
 7. En tiedä kuinka iso tuo MiMaxille tullut uutuusleimasin on... Että oisko se isompi kuin esim Konadin kaksipäisen stamperin isompi pää..? http://www.mimax.fi/leimaustyokalu-p-2749.html Kynnet on kivat ja mä tykkään hirmuisesti tuosta karkkikuviosta! Pitäis varmaan hankkia tuo laatta! :)

  VastaaPoista
 8. Tuosta kuvasta ei kyllä kovin hyvin tuota kokoa näe... Olisi kyllä ihan mahtavaa jos se olisi isompi varsinkin kun olin ehkä Mimaxille pientä tilausta tekemässä... o: Mutta kiitoksia paljon vinkistä ja kehuista (:

  VastaaPoista
 9. Kivat kynnet :)

  Itsekkin olen nähnyt Seppälässä niitä ja on aikas kalliita, mielummin ostan halvemmalla netistä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos (: Ja olen samaa mieltä kanssasi, rahansäästö on aina mukavaa.

  VastaaPoista