maanantai 28. marraskuuta 2011

Pikkutyttökynnet

Sisäinen pikku-Ineni sai vallan ja lopputuloksena on kouluikäisen tytöntyllerön kynsiunelma: on kimallusta, kukkia ja pinkkiä. Naivistisen lookin kruunaavat nail art -lakalla tehdyt kukkien ympäröinnit tai reunukset, miten kukin näitä nyt haluaa katsoa. Kynnet ovat taas sarjaa "oikeasti ihan törkeän hyvännäköiset livenä", kamera kun tuppaa näyttämään kaikki pienet epäkohdat turhankin tarkasti. Tykkään näistä ihan mielettömästi kaikesta huolimatta :D Olen juuri tälläisten näyttävien ja runsaasti koristeltujen kynsien ystävä ja tässäpä sitä näyttävyyttä kerrakseen.


Pohjalla läpikuultava pinkki shimmerlakka, kärkiin töpötelty fuksianväristä lakkaa, fimokukkasia jotka ympyröity nail art -lakalla, ympyröinteihin mikrohelmiä ja kultaista glitterlakkaa päälle.


Tämä käyttämäni pieni pallonmuotoinen lakkapullo on ilmeisesti jonkinlainen kylkiäinen/näyte Lancomelta (melko iso tosin, 9ml) jonka löysin viidelläkymmenellä sentillä kirppikseltä. Otin sen ainoastaan siksi että se oli halpa, mutta tämä kaunokainenpa sisälsi vielä yllätyksen: se nimittäin tuoksuu! Mietin pitkään tässä lakkaillessani että mikä ihme on tämä makea tuoksu ja aikani haisteltuani täytyi todeta että kynsistä se tulee. Melkoinen löytö, tuoksulakka puolella eurolla (: Ja todella ihana, karkkimainen tuoksu se onkin!


 Käytetyt tarvikkeet:

-Lancome, nimetön
-Wet n Wild, Wild Shine, Frosted Fuchsia
-Nail Star, korallinen shimmerlakka
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (mikrohelmien ja fimojen kiinnitykseen)
-e.l.f. , Golden Goddess
-Seche Vite
-pinkkejä kukkafimoja
-kullanvärisiä mikrohelmiä

Konadin Hardner on pois kuvasta ihan tarkoituksella. Minä hölmö unohdin laittaa aluslakkaa! Oikeasti, miten paljon yksi tyttöparka voi sählätä :D En tajua mitä ihmettä on tullut ajateltua siinä kohtaa. Voi itku tätä hajamielistä päätä (:

6 kommenttia: