keskiviikko 23. marraskuuta 2011

No onkos tullut kesä?

Nyt jos vähääkään kärsii kaamosmasennuksesta niin kannattaapa katsella näitä kynsiä :D Aurinkoa ja lämpöä riittää! Ei tämäkään nyt ihan putkeen mennyt, auringot on vähän joidenkin intiaanisymbolien ja hämähäkkien risteytyksiä mutta korvasin puuttuvan taiteellisuuden kimalluksella. Hohtaa kuin rantahiekka (: Jotenkin silti tosi pirteät ja hauskat, mitäs pienistä virheistä.


Pohjalla oranssia cremelakkaa, ensin mustalla nail art -lakalla piirrellyt auringot ja päälle oranssilla glitterlakalla, viimeistely kullanhohtoisella lakalla ja kultaglitterillä.


Täytyypä nyt sanoa ettei taida Konadin Hardnerkaan olla se täydellinen aluslakka ): Eilisten voimakkaiden värien, punaisen ja vihreän, jäljiltä kynnet on nyt taas kivan kirjavat. Nyyh. Mistä löytäisi aluslakan joka ei päästäisi edes niitä kaikkein värjäävimpiä värejä läpi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wet n Wild, Wild Shine, Sunny Side Up
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Nail Star, oranssi glitter
-Flormar, Supershine Miracle, U22
-e.l.f. , Golden Goddess
-Seche Vite

Haha, sopiikohan tälläiset aurinkolakkaukset joulunaikaan :D Jos vaikutus on sama kuin että tekisi lumihiutalelakkaukset keskikesällä? Vai pelkkää pirteää vaihtelua? Itse taidan lukeutua jälkimmäiseen. Tykkään tehdä juuri sellaiset lakkaukset kun tekee mieli, vuodenaikaan katsomatta. Inspiraatiota ei pidä tukahduttaa! :D

9 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä myöntää että aika ilahduttavan väriset, kiva ekstra tänne kaamoksen keskelle! Mii laik!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :D Kiva jos miellyttää.

  VastaaPoista
 3. Oi ihanan pirteät kynnet, vaikka nämä ei olekkaan kovin talviset :) Ihana Sunny Side Up <3. Olen ehkäpäs samaa mieltä,vuodenajan ei pitäisi vaikuttaa kynsiin, minulle ei ainakaan tule mitään ideaa jos pitää rajata mitä voi tehdä ja milloinkin. (:

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos (: Totta! Pitää tehdä just sellaset kynnet kun sattuu itseä juuri silloin huvittamaan/innostamaan. Silloin tulee parasta jälkeä (:

  VastaaPoista
 5. Ei ole totta, juuri postasin ja menin katseleen mitä muut on päivitellyt. Meillä näköjään on samanlaiset otsikot! :D

  Ihanat kynnet! Noista auringoista ja kaikesta tulee mieleen Espanja :)

  VastaaPoista
 6. Ai onko wet n wildin lakat oikeesti noin hyvän värisiä? Ei ole ainakaan sitten hinnalla pilattu.
  Konadin Hardner jätti munkin kynnet vihreän kynsilakan jäljiltä tosi vihertäviksi :( höh

  VastaaPoista
 7. Vanquish: Hahahaha! :D Hassua. Eipä ole näin käynyt koskaan ennen. Kiitoksia! Täytyy lohduttautua näillä kun en Espanjan aurinkoon ole ihan vähään aikaan pääsemässä... (:

  hansu: Kiitos paljon! (:

  Rose: Voi kiitos (:

  Kätsy Kissa: Kyllä Wet n Wildin lakat omasta mielestäni on ihan peruslaadukkaita olleet o: Tämä Sunny Side Up on ehkä vähän läpikuultava vielä kolmenkin kerroksen jälkeen mutta ei sitä kaiken kimalluksen alta huomaa... :D Ei taida Hardner olla tarkoitettu kunnon aluslakaksi ollenkaan kun näin päästää värjääntymään.

  VastaaPoista