maanantai 14. marraskuuta 2011

Punaisia sydämiä ja iso plääh

Mikähän on, kun en nyt millään onnistu tekemään itseäni miellyttäviä kynsiä (: Ei näissäkään periaatteessa mitään vikaa ole, mutta esimerkiksi nimettömän toteutus epäonnistui täysin (piti sitten työntää sitä glitteriä sinne... Virhe!) ja muutenkin kynsien olemus on ainakin omiin silmiin vähän tylsä. Etusormesta tosin tykkään! :D Ihan mahtava. Kulutin sitten kaikki punaiset sydänstrassini siihen ja oikea käsi sai tyytyä vain muutamaan sydämeen. Mitäs pienistä.


Peukalossa punaisia sydäntarroja, etusormessa punaisia sydänstrasseja, keskisormessa punaiset sydänleimaukset, nimettömissä nail art -lakalla piirreltyjä sydämiä ja isohileistä glitteriä (kamala yhdistelmä :D) ja nimettömässä punainen sydänfimo.


Millonkas Rimmelin lakkoihin on ilmestynyt leveät sudit? Juuri kun pääsin näistä eilen paasaamasta ja yllätyksekseni tämänpäiväisestäkin lakasta löytyi iso, leveä suti (: Tarkemmalla katsastelulla korkissa oli asiasta kertova tarra, mutta eipä sitten tullut huomattua ennen. Mukava yllätys!


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Rimmel, 60 Seconds, 409 Coral Crush
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (fimojen ja strassien kiinnitykseen)
-Nail Star, shimmerpunainen nail art -lakka
-Yssy, 48
-Konad, punainen erikoislakka
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-tarroja
-strasseja
-leimat Konadin laatasta m59
-fimoja

Sittarissa käydessäni huomasin jännän jutun: Rimmel oli lisännyt ilmeisesti joulun kunniaksi Lycra Pro -sarjaansa kaksi erilaista glitter top coatia. Pullossa luki näin, eli olisiko sitten ihan oikeasti toimivia päälyslakkoja jotka sisältävät glitteriä. Kiva idea! Onhan näitä kyllä ollut muillakin, esim Konadilla, mutta marketeissa en ole ennen nähnyt. Glitterit olivat kyllä kynsiharrastajalle ihan perushuttua (siis ainakin ne kaksi jotka kaupassa näin, en tiedä tuleeko enemmän), mutta tekisi mieli hommata yksi ja kokeilla. Lycra Pro -sarjan hinnan tuntien veikkaisin näiden olevan siellä kahdeksan euron kieppeillä. Taidan kuitenkin tyytyä katselemaan näitä sitten alennusmyynneistä (:

10 kommenttia:

 1. Kivat kynnet, sopisivat hyvin ystävänpäivään! :)

  VastaaPoista
 2. Kivathan nämä ovat! Ja tälläinen kommentti ei ehkä yhtään auta, jos itse ei niin välitä. Tiedän itse niin tuon tunteen, kun ei vaan oo tyytyväinen lakkaukseen, vaikka periaatteessa lakkaus on kiva. Itse sitä tuntuu olevan itselleen se pahin kriitikko, mutta sen kanssa on vaan pakko kai elää :D

  VastaaPoista
 3. No kiitoksia (: Heh. Näinhän se on, että itselleen on vähän turhan kriittinen ja muut näkee asian sitten ihan toisin. Itsellä käy surku kyllä lakkaustenkin puolesta kun en osaa niitä aina arvostaa :D

  VastaaPoista
 4. Minusta nuo on ihanat kynnet! (: Miten et ole voinut huomata että Rimmeleissä on leveä suti? Tai sivellin, miten vain, mutta minusta siinä on ollut varmaan jo yli puoli vuotta leveä sivellin. :D Itsellekkin tuli heti mieleen ystävänpäivä :D. Mistä laatasta noi sydänjutut? (:

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos (: Haha, omat Rimmelini ovat olleet kapeasutisia enkä lähes koskaan osta lakkoja upouutena täydellä hinnalla joten nämä paljastuu mulle vähän viiveellä :D Kuviothan on laatasta m59 (: Siis se supersöpö rusettilaatta <3

  VastaaPoista
 6. Mullakin on se "supersöpö rusettilaatta" :) Se ON söpö <3 Nyt kun niille lumihiutaleille vielä keksisi jotain käyttöä kun talvi tulee... (uskomatonta, korjasin äskeisestä lauseesta 7 kirjoitusvirhettää...)

  -Kia-

  VastaaPoista
 7. Hih (: Kunhan lunta tulee niin lumihiutaleita täytyy ehdottomasti leimailla! Mitäs kirjoitusvirheistä, niitähän on aina välillä itse kullakin :D

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä noi on taas todella nätit! Tykkään itse todella paljon lakkauksista, joissa jokainen kynsi on erilainen :)

  VastaaPoista
 9. Kiitoksia (: Sittenhän nämä oli sinulle mieleiset!

  VastaaPoista