sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Vrum vrum!

Olempas vauhdikkaalla päällä tänään! Hauska kirkas ketsupinpunainen lakka sai päälleen rallikuviot (: Tuli jotenkin ärhäkkä mielikuva tästä väristä ja ralliautothan ovat juuri sitä. Olen muuten todella tyytyväinen näihin, vaikka eivät ensikatsomalta ehkä rallijutuilta näytäkkään (testattu miehellä). Täytyy myöntää että olin olevinani ovela ja valitsin numero ykkösen ettei tarvitsisi yrittää piirrellä pyöreitä muotoja...


Pohjalla punaista lakkaa, nail art -lakoilla raidat, dotting toolilla ja valkoisella lakalla "lätkät" ja mustalla nail art -lakalla numerot.


Ratkaisin muuten neonlakkaongelmani! Tämä punainen on myös erittäin kirkasvärinen jelly, eli tarvitsee alleen valkoisen lakan loistaakseen kunnolla. Paksuun valkoiseen cremeen kyllästyneenä yritin vimmatusti keksiä muita keinoja ja lopulta sitten välähti (: Omistan pari pulloa haaleita, peittämättömiä valkoisia lakkoja, joille en ole oikeastaan keksinyt mitään käyttöä juuri laimean maitomaisen olemuksen takia ja näistä sain aivan loistavia aluslakkoja neonlakoille! Pari kerrosta tuollaista maitolakkaa ei yksinään näytä kynnellä juuri miltään, mutta antaa sen verran valkoista (tai noh... vaaleaa) pohjaa, että kirkkaat värit ovat kirkkaita myös kynnellä. Jessss! Peittävyys tosin kärsii kun aluslakka eikä värilakka ole mitenkään peittäviä, mutta ompahan väri edes kunnossa. Mielummin kärsin peittämättömyydestä kuin kamalista, sotkuisista kynsinauhoista.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss (neonlakan pohjaksi)
-Flormar, 380
-Nail Star, sininen creme
-Golden Rose, Nail Art, 106
-Wild and Crazy, Montana
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-dotting tool

Hih, tarvikekuvassa näkyykin vilaus jouluvaloista (: Rakastan hirveästi kaikkia koristevaloja, eritoten jouluvaloja! Tänään sitten vihdoin laitoin kämpän osittain joulukuntoon ripottelemalla erilaisia valoja ympäriinsä. Ihanan jouluisa tunnelma täällä nyt, vieläkun saisi loput koristeet laitettua. Ine <3 joulu.

3 kommenttia:

  1. Hehe hauskat kynnet, itselleni tuli kyllä heti mieleen ralliauto kynsistä :D

    VastaaPoista
  2. Rose: Kiitoksia! (:

    Lilli: Voi kiitos (: Kiva jos olen onnistunut kuvaamaan sen mitä halusinkin.

    VastaaPoista