perjantai 11. marraskuuta 2011

Söpöilläänkö?

No tottakai söpöillään! Lakkalaatikossa seuraavaksi jonossa nökötti todella suloinen mikroshimmervalkoinen, joten päätin yhdistää sen herkkään vaaleanpunaiseen ja romanttisiin kuvioihin. Idea oli todella hyvä, eikä toteutuksessakaan mitään suurempaa vikaa ole, mutta jokin vain tökkii. En oikein itse välitä näistä (: Nimettömään en todellakaan ole tyytyväinen, näyttää vähän sillisalaatilta! Olisi ehkä ollut parempi laittaa vaan samanlaisia kukkia. Sääli, sievät kynnet mutta ei ilmeisesti omaan makuuni.


Pohjalla valkoinen lakka, peukalossa kukanmuotoinen askartelustrassi, etusormessa ruusutarroja, keskisormessa vaaleanpunainen crackle ja perhostarra, nimettömässä fimoja ja pikkurillissä ruusuleimat.


Itse valkoinen lakkahan on tosi kiva ja toisaalta taas ei. Shimmer on tosi kaunista vaikkakin melko huomaamatonta, mutta peittävyys lähes nolla. Tälläisissä pehmoilukynsissä ei niin väliksikään mutta ei tästä sellaista tasaista valkoista pohjaa, mitä luulin saavani, saa kyllä mitenkään. Nyyh.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Nivea, Manicure Naturals, 02 Vanilla
-Isadora, Graffiti Nails, 807 Pink Bite
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien ja fimojen kiinnitykseen)
-Konad, Top Coat
-Seche Vite
-askartelustrasseja
-tarroja
-fimoja
-ruusukuviot Konadin laatasta m25


Sekalainen seurakunta eli päivän saalis. Kolme vasemmanpuoleista toi postisetä, kaksi oikeanpuolimmaista täytyi itse käydä hakemassa Seppälästä. Vasemmalta oikealle siis Technicin siona island, N.Y.C:n 105A Starry Silver Glitter, Essencen Rock It, Baby! , Miss Selenen 10 ja Models Ownin True Blue. Noita True Blueja oli ilmestynyt Joensuun Seppälään kahdella eurolla kappale ja eihän sellaista tarjousta voinut ohittaa :D Tosi kiva perussininen cremelakka, todella nimensä mukainen, jollaista ei kokoelmassani oikein vielä ollutkaan. Oikein onnistunut shoppailureissu!

4 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama Miss Selene(itse asiassa tälle päivälle ajastettu postaus siitä, jos blogger sen vain julkaisee) ja True Blue! :) Ai niin ja laatta m25 löytyy myös. (:

    VastaaPoista
  2. Voikun kiva! Musta on ainakin itsestä kiva katsoa kynsiä joihin on käytetty jotain juttuja mitä itselläkin on (: Jotenkin hauska katsoa mitä muut ovat saaneet aikaan.

    VastaaPoista
  3. Niinpä, ja samalla voi saada inspiraation omiinkin kynsiin ;)

    VastaaPoista