sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Epäinemäisyyttä

Ihan ensiksi täytyy mainita, että Flormarin 402 on upein, näyttävin, neonein ja räikein ikinä näkemäni tulipunainen lakka, ei tippaakaan pinkki kuten huono kamerani väittää. Aivan mahtava hivenen oranssiin vivahtava punainen ihanuus, joka häikäisi minutkin jo yksinään kynsillä niin pahasti, että olin jättää kynnet kokonaan koristelematta. Näin vahva väri sai minulle vastustamattoman mielihalun tehdä jotain graafista ja selkeää ja tässäpä tulos. Käytin oikeasti enemmän aikaa miettien mitä tähän lisäisin kuin itse lakkaukseen :D Lopuksi totesin, että jos tilanne on oikeasti tuo, on parempi vaan antaa olla. Lopputuloksena siis nämä todella yksinkertaiset, epäinemäiset mutta silti livenä taatusti näyttävät ja erottuvat kynnet.


Pohjalla neonpunaista lakkaa, raidat mustalla lakalla ja raitojen reunat siistitty mustalla nail art -lakalla. Päällä mattalakka.

Ääh >: Miksei noita valkoisia saa ikinä kynsinauhoilta pois ja nätiksi? Ärsyttää.

Kynsilakankorjauskynäni kuivui sitten tänään ): Kokeilin ensin vaihtaa vain kärkeä mutta todettava oli, että kuollut se on. Niimpä erään lukijani vinkistä oppia ottaneena käytin hivenen krhm... riuskoja otteita saadakseni putkilon takaosan auki (rauha sen korkin muistolle) ja työnsin sisään lisää kynsilakanpoistoainetta. Taas toimii! Tätä vinkkiä kannattaa ehdottomasti kokeilla jos omistaa hyvät pihdit ja raaskii aiheuttaa hivenen vahinkoa rakkaalle kynälleen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Wild and Crazy, Montana (neonlakan pohjustukseen)
-Flormar, 402
-Flormar, 313
-Golden Rose, Nail art, 106
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish

Täytyy myös hehkuttaa sitä miten mahtava tuo Flormarin musta lakka on (: Vaikka maksaakin vain pari euroa, ajaa täysin asiansa perusmustana. Suosittelen! Tälläisiä hyvälaatuisia halpismerkkejä saisi tulla Suomeen lisääkin.

7 kommenttia:

 1. Kivat kynnet :)
  Itsellänikin jää aina näkyviin tuota valkoista, jos käytän sitä jonkun alla.. :/
  Haluisin noita Flomarin lakkoja ostaa, pitääpi käydä katsomassa jos löytäisin niitä Tokmannilta.

  VastaaPoista
 2. Minäkin kyllä liputan noiden Flormarien puolesta. Hintansa puolesta ihan loistavia, ja vielä yhdenkään lakan laadussa ei ole ollut huomautettavaa.

  Kiva lakkaus myös :)

  VastaaPoista
 3. Rose: Kiitos paljon (: Tuo valkoinen on kyllä tosiaan ärsyttävää... Vinkkaappa minullekkin jos Tokmannilta Flormareita löytyy, aina voi täydentää varastoaan! :D

  Bambi: Totta! Tykkään itse kovasti myös Flormarin meikeistä (: Hyvälaatuisia nekin. Ja kiitoksia!

  VastaaPoista
 4. Heh. Tuo lakankorjauskynän fiksaaminen kuulosti lähes yhtä rajulta puuhalta kun mitä se ittelläni oli. ;P Mutta kyllä toimii. :)

  VastaaPoista
 5. Hahahaha :D Rajua se olikin! Kiitos paljonpaljonpaljon vinkistä, homma pelittää taas! :D

  VastaaPoista
 6. Yhyy miksi mä en löydä tota matta päällyslakkaa enää mistään´! :<

  VastaaPoista
 7. Nyt kun sanoit niin tajusin itsekkin että sitä ei kyllä tosiaan ole enää missään näkynyt o: Onneksi ostin aiemmin pullon varastoon. Mutta älä sure, ihan hyviä mattapäälyslakkoja on muillakin, mm. e.l.f. :llä ja Goshilla ainakin (: Marketista tosin ei taida muita löytyä kuin tuo Rimmel ja on kova menetys jos sitä ei enää löydy ):

  VastaaPoista