maanantai 7. marraskuuta 2011

Pitsiä, jota ei tarvitse itse nyplätä

Jostain kumman syystä en osaa mieltää tälläisen punaruskean värin pariksi mitään muuta kuin valkoisen, joten tätä sävymaailmaa tuli toteutettua näissäkin lakkauksissa. Kuvioksi valitsin suloisen pitsin keventämään raskasta väriä ja uskokaa tai älkää, tykkään näistä hirveästi (: Eihän nuo leimailut ihan täydellisiä ole, mutta jos ei liian läheltä tarkastele niin näyttävät tosi kivoilta. Näitä katsellessa tulee ihan sellainen olo että olisi oikeaa pitsiä kynsillä!


Pohjalla punaruskeaa lakkaa, pitsikuvioleimailut ja glitterlakkaa päälle.


Ihana kimallus ei taaskaan näy kuvissa ): Tälläinen hillitty glitter sopi oikein kivasti näihin kynsiin, muuten olisi jäänyt taas omaan makuun liian tylsäksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Oriflame, Nail Shield
-Eveline, Scarlett, 333
-Konadin valkoinen erikoislakka
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Seche Vite
-kuviot konadin laatasta m57

Kynsiostoksia ei tullut tällä reissulla tehtyä (: Kumma kyllä huuto.netissäkin on aika hiljaista, tarjolla on vain ylihintaista tavaraa joten ostokset ovat jääneet nyt vähän vähiin. Ylihintaisuudesta puheenollen, Fräulein38-nimisestä nettikaupasta löysin kyllä todellisen helmen: 45 purkkia erivärisiä irtoglittereitä 9,99€ ja euron postikulut Britanniasta. En ole itse vielä tilannut enkä nettikauppaa niin tunne, mutta kovasti on kyllä suunnitelmissa kotiuttaa moinen paketti. Johan tämän rinnalla kalpenee Suomen 1€/purkki :D Katsotaan milloin saisin aikaiseksi toteuttaa tämän haaveen, tässä kuussa olisi vielä budjettia jäljellä muttakunmuttakun... (:

9 kommenttia:

 1. Käy kurkkaamassa mun blogista, mä oon käyttänyt Fräuleiniä aika paljon http://maijus.blogspot.com/search/label/Fr%C3%A4ulein Siellä on nyt noita tarjousjuttuja paljon ja se on yleensä tietänyt hemmetin hidasta toimitusta. Ja en oikein tiedä kun nettikauppa on niinkun Saksassa mutta tavara tulee briteistä, joskus siitä jossain luki että niiten varasto on siellä. Mutta kyllä mulle kaikki tavarat on sieltä tulleet ja asiakaspalvelu on toiminut ihan ok. Kiva kun voi maksaa Paypalin kautta.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat! Mä en vaan osu noitten nauhaleimausten kans... Tykkäisin kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän nuo leimailut on onnistunut, mä en koskaan sais niitä noita täsmällisesti!

  VastaaPoista
 4. Maiju: Kiitos infosta! (: Minullehan riittää että tavara joskus saapuu, muuten olen kyllä kärsivällinen odottaja :D Alennusmyynti ei kyllä näyttänyt kummoiselta, ei kauhean montaa tavaraa ollut alelaarissa että josko ruuhkakaan ei olisi kovin paha.

  Vanquish: Kiitoksia (: Yllätyin kyllä itsekkin että miten helposti nauhat tällä kertaa asettuivat ja leimautuivat kynnelle o:

  Bambi: Voi varmasti saisit (: Harjoitustahan se vaatii mutta joskus onnistaa vaikken ekspertti vielä olekkaan :D

  VastaaPoista
 5. Sinulle on kuvahaaste blogissani
  http://rosesnails.blogspot.com/2011/11/kuvahaaste.html

  VastaaPoista