maanantai 26. joulukuuta 2011

Paluu arkeen

Ensimmäiset kynnet lähes kuukauteen, joissa joudun luomaan kynnet aihetta myöten ihan tyhjästä ja kyllä on kivaa! Tuli huomattua että tuollaiset haasteet tukahduttavat omaa luovuutta melkoisesti, ja että annetut aiheet sopivat minulle pieninä paloina, ei viikkokausia kestävänä jaksona. Nautin siis todella kun pääsin pitkästä aikaa toteuttamaan itseäni juuri niinkuin haluan! Ensimmäisistä arkikynsistä tuli vähän itämaisvivahteiset ja suht yksinkertaiset. Ei paha, viihdyn näissä yllättävän hyvin (:


Pohjalla sinishimmeristä, violettia lakkaa, päälle kultaglitteriä, siniset neliöstrassit riveihin ja kultaisella nail art -lakalla jonkinlainen liukuvärimäinen liuska strassien ympärille.


Piti päästä ehdottomasti testaamaan uusia, joululahjaksi saatuja nail art -lakkoja! Joku on saattanut huomatakkin että olen ko. lakkojen suuri ystävä ja tykkään käyttää niitä kynsissäni paljon ja monissa eri käyttötarkoituksissa ja siksi haluan kahmia ohutsiveltimisiä lakkoja kaikissa mahdollisissa väreissä :D Sääli vain että Sokoksella oli Kissin paketit melko vähissä joulun alla ja helmiäiskultaisen, -hopeisen ja -valkoisen lakan sisältänyt pakkaus oli lähes ainoa vaihtoehto. En valita, hopeinen väri oli hankintalistan kärkipäässä! Ainakin tämän ensimmäisen testin perusteella olen tyytyväinen: helmiäisvärit ovat kauniita haaleudestaan huolimatta ja kerrostamalla saa peittävämpääkin lopputulosta.

Kerrankin tarvikekuvistakin saa selvää! Olen niin onnellinen!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Flormar, Supershine Miracle, U16
-e.l.f. , Golden Goddess
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Seche Vite
-strasseja
-strassitikku

Huomenna meikätyttö aikoo lähteä heti yhdeksäksi paikalliseen kauppakeskukseen aleostoksille! :D Toivottavasti kovin moni ei jaksa vielä noin aikaisin shoppailua ajatella, joten vältyn pahimmalta tungokselta. Uusi Seche Vite ja kirkas kiinnityslakka ovat ostoslistalla ja lisäksi minulla on 40e arvosta lahjaseteleitä Seppälään, joten sieltäkin jotain pientä kynsikivaa voisi mukaan tarttua (: Innolla odotan että pääsen alennuksia haistelemaan!

2 kommenttia: