sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 11: joulukranssi

Tein tämän joulukranssipäivän helpoimmalla tavalla ikinä, nimittäin tarroilla. Joulutarrakokoelmassani sattui olemaan juuri sopivasti kivoja kranssitarroja joten päätin käyttää ne sitten hyväkseni. Aluksi säikähdin niiden uppoavan tähän vihertävänsiniseen lakkaan mutta värit loppuen lopuksi ainakin omissa silmissäni sopivat toisilleen (:


Pohjalla sinivihreää frostlakkaa ja joulutarroja koristeeksi.


Yksi asia mikä on ruvennut ottamaan päähän ihan toden teolla: tarrat ja kynsilakan kuivuminen. Olen huomannut, että ainakin näiden hyvin muovisten yksilöiden kanssa lakan täytyisi olla täysin kuivaa, sillä muuten tarrat lähtevät nousemaan yrittäen viedä lakkaa mukanaan. Olin hieman kärsimätön ja tälläkin hetkellä tarrat näyttävät enemmän kohokuvioilta kuin tarroilta... Huokaus. Että ärsyttää. Technic ei nimittäin ole kolmen kerroksen kanssa mikään maailman nopeimmin kuivuva lakka.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Technic, Siona Island
-Seche Vite
-tarroja

Massu täynnä torttuja on hyvä olla :D Apua että joulukin on jo ihan kohta! Tämän kalenterin kanssa aika menee kyllä todella nopeasti. Tuntuu että vastahan aloitin ja puoli listaa jo käyty läpi. Huhhuijaa!

6 kommenttia: