torstai 22. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 21: porot

Olen palannut! Olin eilen niin kerrassaan väsynyt viiden tunnin ajomatkan jälkeen, ettei kynsien teko enää onnistunut. Päivä 20 jäi siis valitettavasti välistä, mutta sellaista elämä on (: Tänään sentään sain onnistuneet kynnet kivasti väkerrettyä ja näistä poroista tulee kyllä hyvälle tuulelle. Vähän epämuodostuneethan nuo nyt on mutta tykkään silti. Varsinkin sininen pohjaväri oli hyvä valinta.


Pohjalla sinistä lakkaa ja shimmerlakkaa, dotting toolilla piirrelty poroille naama, sarvet ja silmät. Punakuonoina strassit.


Kaikki kynsiaiheiset ostokset on valitettavasti laitettu pukinkonttiin, joten niitä saamme odotella jouluaattoon :D Itseasiassa taitaa kontissa odottaa enemmän muuta kosmetiikkaa kuin kynsitarvikkeita, mikä on sinänsä erikoista.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wild and Crazy, Super Dooper Blue
-Flormar, Supershine Miracle, U25
-H&M, Dust & Diamonds
-Gosh, 542 Chocaholic
-Wild and Crazy, Montana
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Flormar, 313
-Seche Vite
-dotting tool
-strasseja

Kylläpä ketuttaa! Blogeja lueskellessani selvisi, että Seppälöihin olivat ilmestyneet Models Ownin uudet Beetlejuice-lakat. Seppälässä oli tänään klubitarjouksena yhdestä normihintaisesta tuotteesta -40% ja minä jo ilahduin että pääsen pullollisen ostamaan, mutta kaikkea mitä: ei näkynyt Joensuussa koppiksista vilaustakaan. Ilmeisesti tänne itärajalle tulee tavara vähän hitaammin kuin muualle joten nämä uutuudet taitavat meikätytön kohdalla jäädä odottelemaan muita alennuksia, täydellä hinnalla en niitä nimittäin osta. Voi harmi.

15 kommenttia:

 1. voi ei miten ihanat porot! :') Awwsih :3

  VastaaPoista
 2. Onpas suloiset! Meidänkin lähi-Seppälässä ne lakat eivät olleet mitenkään esillä vaan kaivellessani löysin ne sieltä takarivistä nököttämästä.

  VastaaPoista
 3. Oon samaa mieltä, että sininen pohjalakka oli hyvä valinta :) ja nuo porojen nenät on ihan ylisöpöt :D

  VastaaPoista
 4. Jenni: Kiitos :D

  Kiisseli: Kiitoksia (:

  Rose: Kiitos paljon (:

  Nails1820: :D Heh. Kiitos.

  Bambi: Kiitoksia (: Kyllä minäkin yritin niitä vähän ympäriinsä etsiskellä mutta ei sattunut ainakaan osumaan silmiin. Eivät siis Seppälässä ymmärrä mitään lakkakokoelmien päälle :D

  Kätsy Kissa: Jeps :D Kiitos kaunis!

  VastaaPoista
 5. Very cute!! I like how you did the noses! ^-^

  VastaaPoista
 6. Thanks! (: Me too. Of course they had to have big, red, shiny Rudolf noses! :D

  VastaaPoista
 7. MISSÄ BEETLEJUICEJA??!!
  Kävin maanantaina viimeksi Seppälässä eikä ollut... Lähetin just äitille pitkän viestin että voisko se käydä kattomassa niitä ja selitin juurta jaksaen millanen pullo, minkä niminen, värit, sävynimet, missä ne sävynimet lukee... Koska olen kuolannut noita suurin piirtein 2 kuukautta ja todella halusin niitä joululahjaksi... :D

  Apua, taisin todella seota näiden BJ-lakkojen kanssa just.

  VastaaPoista
 8. Heh :D Paikkakuntia en tiedä mutta joissain blogissa koppikset on jo esitelty. Sen vain tiedän että Joensuussa ei ainakaan ollut >:(

  VastaaPoista
 9. Ihanat poroset!
  Juurikin itelleni väkersin keskisormiin tonttujen kavereiksi, mutta mun poroista tuli sellaisia hulluja poroja :-)
  Voin lohduttaa, ettei ollut koppikset meidänkään Spläässä, vaikka muuten MO:t on hyvin edustettuina. Niitä odotellessa ihanaa joulunaikaa sinulle.
  -T-

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia! :D Itseasiassa olisin halunnut omiinkin kynsiini sellaista hullu poro -meininkiä mutta epäonnistumisen riski oli vähän turhan suuri. Kiva ettei Joensuu ole sitten ainoa takapajula! :D Hyvää joulua myös sinulle!

  VastaaPoista
 11. Voi ei, olen sunnuntaina palaamassa lomalta takaisin joensuuhun ja tarkoitus oli seppälästä käydä hakemassa uusi beetlejuice. nyt masennuin :D

  VastaaPoista
 12. Voi, älä masennu! :D Eräs joensuulainen bloggari oli vastikään käynyt omansa ilmeisesti Myyn seppälästä hakemassa. Sinne siis!

  VastaaPoista