keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 7: piparkakku-ukko

Koska olen aivan rättiväsynyt pitkän koulupäivän ja jouluostosreissun takia, siirrytään pidemmittä puheitta näihin hölmön näköisiin piparikynsiin (: Aika lapsekkaat ovat enkä tiedä onnistumisestakaan mutta noh.


Pohjalla ruskeaa frostlakkaa, nail art -lakalla "sokerikoristelut", helmenpuolikkaita kulmiin, pipariukkotarrat keskelle ja kullanhohtoista lakkaa päälle.


Tuo kullanhohtoisuus ei valitettavasti näy kuvissa >: Piparithan ovat vähän kimaltavia joten kimallusta piti saada!


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Wet n Wild, Mauve Frost
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Flormar, Supershine Miracle, U22
-Seche Vite
-helmenpuolikkaita
-helmitikku
-tarroja

Olen nyt sitten kiertänyt Joensuun sittarin, Anttilan, Kicksin ja Carlsonin eikä mistään löydy Mavalan Pure Diamond -lakkaa. Huokaus. Jos jossain näkyy niin saa ilmoittaa! Alkaa olla epätoivoinen olo.


 Tänään kuitenkin postissa saapui sekä Sanna Taran tilaus että huuto.netistä ostamani fimotangot. Fimot olivat pääasiassa kaikkia mahdollisia kivoja hedelmiä, jes (: Sanna Taralta tilasin pinkkejä ja sinisiä ruusuaiheisia water decalseja ja kasan ihania kynsikoruja! Pinkit tarrat eivät ole kuvassa kun eivät tule itselleni.


Ihanat kynsikorut lähikuvassa <3 Kyllä näitä kelpaa laittaa kynsiin, täytyy toivoa etten hukkaa yhtäkään. Harmittaisi kyllä ihan kamalasti.

PS. Tänään ensimmäisen kerran ikinä ventovieras kehui kynsiäni (: Kyllä sitä pienestä tuleekin iloiseksi!

11 kommenttia:

  1. Upeita kynsiä,upea blogi =) Aloitin itsekkin juuri kynsiblogin ja lisäsin sinut blogilistalleni.Tervetuloa kurkkimaan,uusia lukijoita olisi kiva saada =)
    http://kynnenmitalla.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Olet niin lahjakas!

    VastaaPoista
  3. Millasella poralla teet reiän kynsiin? Itellä ei kylläkään tuu varmaan koskaan olemaan niin pitkiä kynsiä, että niihin mitää saisi.

    VastaaPoista
  4. Charissa: Kiitoksia! (: Uudet kysnsiblogit ovat aina mielenkiintoisia!

    Ashesela: Kiitos paljon (:

    Kätsy Kissa: Omistan ihan tarkoitukseen tehdyn pienen käsikäyttöisen poran. Äläkä luovu toivosta! Kyllähän ne kynnet kasvaa (:

    VastaaPoista
  5. Ihanat <3! Minulla ei varmaan ikinä kasva kynnet noin pitkiksi ;/ Erityisesti kun minun kynnet ovat niin heikot, vaikka söisin mitä tai hoitaisin kynsiäni kuinka paljon... :/

    VastaaPoista
  6. Lilli: Kiitos (: No voi harmi, se on sitten varmaan geeneissä. Mutta lyhyisiin kynsiin saa paljon söpöjä lakkauksia aikaiseksi, älä suotta väheksy niitä! (:

    VastaaPoista
  7. Tuolla Joensuun anttilassa kyllä tänään näin sitä pure diamondia. Läyty sieltä kosmetiikka osaston alepöydän läheltä, siellä lähellä missä on muutkin mavalat. Siinä oli niitä mavalan kokoelma alusia, niin niissä yhessä oli kaikkia glitterlakkoja nii sieltä kyllä löysin. En tiiä saatko tuosta jutusta mitään selvää mutta kuitenkii niitä siellä on :)

    VastaaPoista
  8. Nää on hauskat! Onpas paljon uusia fimoja, oon täällä sun blogissa niitä usein ihastellut, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi hankkia. Ehkäpä joku kaunis päivä!

    VastaaPoista
  9. Marza: Mitääääääh? Kävin eilen siellä ja niitä ei ollut! Apua :D Täytyy mennä heti huomenna katsomaan ennenkuin menevät taas kaikki! Kiitos tuhannesti bongauksesta <3

    Bambi: Kiitoksia (: Suosittelen kyllä fimoja, ovat todella hauskoja. Piristävät lakkauksia kummasti.

    VastaaPoista
  10. Kivat kynnet :)
    Pari viikkoa sitten oli ainakin Sokkarilla..

    VastaaPoista
  11. Kiitos paljon (: Tuntuvat aika nopeasti menevän kun juuri kävin Sokoksella eikä siellä enää ollut Pure Diamondia :D

    VastaaPoista