perjantai 9. joulukuuta 2011

Jouluhaaste, päivä 9: vihreä/punainen

Tämän päivän haaste tuntui olevan ainoa, johon ihana China Glazen superjouluglitter sopii joten todellakin käytin tilaisuuden hyväkseni (: Aivan ihana glitter! Kahdella kerroksella saa jo semipeittävän, blingaavan lakkauksen, mutta itse laitoin kolme. En ole koskaan ennen käyttänyt glitterlakkaa pohjalakkana ja ihastuin nyt kyllä ihan täysillä! Pakko kokeilla jossain vaiheessa jo omistamiani glitterlakkoja tähän tarkoitukseen.


Pohjalla kultaviherpunaglitterlakkaa, kärjet vihreällä ja punaisella shimmerlakalla ja koristeeksi tähtistrassit.


Minulle kävi tänään pieni kynsitapaturma: sain kynsilakanpoistoaineet silmilleni. Ostin uuden pullon Dependin kynsilakanpoistoainetta ja niissä on se annostelukorkki sisällä, tiedättehän? Inhoan niitä ja aloin poistaa sitä pullon suulta linkkuveitsellä ( :D ). Veitsi lipsahti ja pullo heilahti ja sain kivan annoksen silmilleni. Voin sanoa että ei ollut kovin mukavaa! Eihän siinä auttanut kun juosta vessaan huuhtelemaan silmiä. Hauskaa sinänsä, että poistoainetta ei ollut lentänyt minnekkään muualle kun suoraan silmilleni ja vaikka käytän silmälaseja, laseissakaan ei ollut mitään. Noh, en sokeutunut joten säikähdyksellä selvittiin! :D Mieskin ihmetteli että miten ihmeessä voin onnistua tuossa tempussa mutta minulle kyllä aina sattuu ja tapahtuu, koheltaja kun olen.


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-China Glaze, Twinkle Lights
-Flormar, True Color, 030
-Wild and Crazy, Erie
-Maybelline, mini Colorama, 36 Crystal Clear (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja

Puutteellisen valaistuksen vuoksi Rainbow Connection näkyy todella huonosti. Mur.

Tämän päivän ostokset ja postin tuliainen suoraan jenkkilästä (: Ensimmäinen OPIni, Muppets-kokoelmasta ihana must have -lakkani Rainbow Connection <3 Himoitsin tätä lakkaa heti kun ensimmäistä kertaa sen sain ja tilasinkin sen lopulta itselleni palkinnoksi kolmen viikon herkkulakosta. Kumpa pääsisin pian kokeilemaan! Muita ostoksia olivat Dependin sininen kynsilakanpoistoaine kyllästyttyäni vihreän tehottomuuteen ja uusi käsirasva edellisen, pari päivää sitten ostamani ananas-kookosrasvan tilalle. Haju on niin kamala etten voi sietää sitä joten pakko oli ostaa uusi.


Ja sitten tämä IHANA kaunokainen! Ihana lukijani vinkkasi että Anttilaan oli saapunut uusi erä Mavalan Pure Diamondeja (kiitos tuhannesti!) ja syöksyin heti koulun jälkeen poimimaan omani. Ilo oli kyllä ylimmillään kun näin ihan täyden ständin <3 Katsokaa nyt, eikö ole ihana? Kamerani ei pysty toistamaan edes puoltakaan tuosta ihanasta hologrammikimalluksesta mutta vilkaiskaa vaikka kaupassa (: Kyllä tämän takia kannatti juosta ympäri Joensuuta. Ihanuus menee tosin pukinkonttiin mutta jouluna tapaamme taas. Nyyh.

11 kommenttia:

  1. Wow, this is so much fun! I love your nail designs!! ^-^

    VastaaPoista
  2. Thanks! (: Glad to hear that.

    VastaaPoista
  3. Oi mä rakastan Twinkle lightsia <3 On muuten jännän näkönen toi Flormarin pullo :O
    Kiinnostavaa, että noinkin voi saada lakanpoistoaineet silmille. Mietin jo, että millä hitolla onnistuit, kaatamalla sitä suoraan naamaan vai? :D Hyvä, että selvisit pelkällä säikähdyksellä :)

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihanaa kimallusta!

    Lohdutuksena voin kertoa, että mulle kävi kerran vielä pahempi onnettomuus kynsilakanpoistoaineen kanssa. Siitä on muutama vuosi, ja mulla oli silloin silmämeikin poistoaine ja kynsilakanpoistoaine melkein samanlaisissa pulloissa vierekkäin kylpyhuoneessa (tyhmää, I know!). Tartuin sitten vahingossa kysnialaknpoistoaineiseen meikkejä puhdistaessani ja vedin sitä vanulapulla suoraan silmiin. Kauheaa!!! Onneksi paikalla oli lääkäri, joka käski mut suihkuun seisomaan silmät auki. Seisoin siellä varmaan puoli tuntia ja silmissä kirveli ihan hirveästi. Mutta näkö ei vaurioitunut millään tavalla, koska ymmärtääkseni kynsilakanpoistoaine on vesiliukoista. Eli jos sitä menee vahingossa silmiin, niin äkkiä vain runsaasti huuhtelua vedellä. Kannattaa silti olla varovainen, onneksi selvisit säikähdyksellä! :)

    VastaaPoista
  5. Jane: Twinkle Lights on tosiaan ihana <3 Tuo Flormar on jostain ilmeisesti vähän vanhemmasta sarjasta kuin nykyiset Tarjoustaloissa ja Tokmanneilla olevat Flormarit (: Itseasiassa poistoaine lensi pullosta suoraan ylöspäin ja silmälasien ali silmille... En tiedä miten onnistuin :D

    Pumpulipupu: Kiitos! Ai kamala o: Voin kuvitella miten hirveää on ollut! Itse en silmiin sitä sentään hieronut mutta hui. Onneksi että kynsilakanpoistoaine ei vaurioita silmiä, meitä olisi sitten jo ainakin kaksi sokeaa tässä (: Ja tarinasihan on oikein opettavainen! Silmämeikinpoistoaine ja kynsilakanpoistoaine säilytettävä ehdottomasti erillään... :D

    VastaaPoista
  6. Kivat kynnet ja ostokset :)
    Tuo mavala on kyllä ihana!

    VastaaPoista
  7. Heh kiitos (: Totta, se on aivan mahtava! <3

    VastaaPoista
  8. Ei aina auta vaikka säilyttäisikin silmämeikinpoistoainetta ja kynsilakanpoistoainetta erillään :D terv. nimimerkki läheltä piti.

    En ole vielä saanut hankituksi noita Muppets ja Mavalalakkoja, mutta tarkoitus olisi, sillä ovat ne niin ihania :)

    VastaaPoista
  9. Hahaha :D Voi ei. Kyllä kannattaa, tuo Rainbow Connectionkin on aivan mahtava <3 Tykkään ihan älyttömästi.

    VastaaPoista
  10. Voi mikä kaunokainen tuo Pure Diamond onkaan! Pitisiköhän itsekin lähteä kyseisen lakan metsästykseen..?

    VastaaPoista
  11. Ehdottomasti pitäisi! Se on livenä vielä kauniimpi, häikäisee niin että silmiin sattuu (:

    VastaaPoista