perjantai 2. joulukuuta 2011

Joululakkaushaasteen aloitus

Löysin tänään ihan mahtavan jutun, nimittäin 24:n kohdan joululakkaushaasteen! Haaste löytyi *Doo polishing * -blogista ja idea on periaatteessa sama kuin monissa blogeissa juuri nyt olevassa 30:n päivän haasteessa: joka päivälle tietyn aiheen mukainen lakkaus. Erikoista tässä on vain se, että kaikki aiheet ovat jouluisia :D Tavallaan eräänlainen joulukalenteri! Tosi kivaa <3 Ensimmäinen päivä nyt meni vähän ohi mutta eihän se haittaa. Haaste näyttää siis tältä:


1. Snowfall (lumisade)
2. Snowflakes (lumihiutaleet)
3. Icicles (jääpuikot)
4. Snowman (lumiukko)
5. Snowman face (lumiukon pää)
6. Penguins (pingviinit)
7. Gingerbread Man (piparkakku-ukko)
8. Candy Canes (karkkikepit)
9. Red/green (punavihreä)
10. Poinsettias (joulutähdet)
11. Wreathes (seppele)
12. Holly (orjanlaakeri-koriste)
13. Christmas tree (joulukuusi)
14. Ornaments (koristeet)
15. Presents (lahjapaketit)
16. Lights (jouluvalot)
17. Tinsel/garland (joulunauha)
18. Stockings (joulusukat)
19. Santa hats (tonttulakit)
20. Sleigh or sled (pukin reki)
21. Reindeer (Rudolf) (porot)
22. Elf (tonttu)
23. Santa (pukki)
24. Favorite manicure (oma suosikki)

Tänään aiheena oli siis lumihiutaleet (: Sattumalta olin suunnitellut tämän lakkauksen jo valmiiksi, joten ei tuottanut mitään hankaluuksia. Tuo kiva sinisenharmaa pohjalakka oli vähän hologrammimainen, mutta ei kuitenkaan hologrammi, aika jännä. Tykkään näistä! Paljon kimallusta ja söpöjä lumihiutaleita.


Pohjalla sinisenharmaata shimmerlakkaa, koristeena lumihiutaletarroja ja valkoisella ja hopeaglitterisellä nail art -lakalla tehdyt rajaukset sekä viimeistelynä sekä tavallista että hologrammipaloja sisältävää glitteriä.


Näin tänään paikallisessa tavaratalossa maailman oikeasti IHANIMMAN lakan! Se oli niin kimalteleva, hologramminen ja kaunis että se suorastaan sattui silmiin eikä sitä voinut olla huomaamatta. Kyseisen ihanuuden nimi oli Mavalan Pure Diamond ja siltä se kyllä näyttikin. Rassukka oli vain vähän omaan budjettiini liikaa (4,90€) joten täytyy toivoa että tämä rakkaus päätyy pukinkonttiin. Joensuulaisille tiedoksi että Carlsonille oli ilmaantunut myös magneettilakkoja reilun 13 euron hintaan monissa eri väreissä, joten jos sellaiset kiinnostaa niin sieltä vain hakemaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Konad, Hardner
-Lumene, 23 Raikas tuuli
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Nail Star, hopeaglitter
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Y.S.S.Y. , 45
-Seche Vite
-lumihiutaletarroja


Uusia lakkoja! Ihka ensimmäinen China Glazen värilakkani, tämän vuoden joulukokoelmasta Twinkle Lights. Kalifornian auringon alta Suomen kylmyyteen on raukka joutunut. Ebaystä siis tämän ihanaisen tilasin palkinnoksi itselleni kahden viikon herkkulakosta :D Täytyyhän sitä jotain motivaatiota olla! Kolmannen viikon palkintokin on tulossa mutta se olkoon vielä yllätys. Mavalan Rio löytyi aiemmin mainitun paikallisen tavaratalon alelaarista hintaan 2,35€. Twinkle Lights on niin täydellinen joululakka ja juuri sen takia sen valitsinkin, kun vain nyt tulisi sopiva haastepäivä jolloin voisin sitä käyttää!

8 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja ostokset :)
    Tuo haaste olisi kiva tehdä, mutten raaski joka päivä poistaa lakkoja..

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva haaste! Taidan kyllä jättää suosiolla sen teon ens vuoteen, niin saa osan lakkauksista tehtyä etu käteen :)

    VastaaPoista
  3. Ei vitja, ihana haaste ! (: Harmi että tää tuli vasta näin 'myöhään' ainankin omaan tietoon, ois muuten voinu kanssa toteuttaa tän. Mutta siun lakkauksia odotellessa ! :)

    ps. nää kynnet on ihanat ;)

    VastaaPoista
  4. Rose: Kiitos (: Höh. Tottahan se on että sääli poistaa hienot lakkaukset heti seuraavana päivänä.

    Mirja: Jep minustakin tämä on ihan huippu! (: On muuten erittäin hyvä idea tehdä lakkauksia etukäteen niin ei tarvitsisi poistaa lakkoja joka päivä.

    ooka: Eihän vielä ole liian myöhäistä! (: Minäkin aloitin päivän myöhässä. Vielä ehtii jos vain haluaa. Ja kiitos paljon (:

    VastaaPoista
  5. Oi ihanat nuo lakat mitkä ostit <3<3! Erityisesti tuo CG <3! Ihanat kynnet :). Sulla on tosi hieno kynsikoru, ja minusta tuommoset ''kalenterit'' on mahtavia kun ei tarvi pähkäillä mitä tehdä seuraavaksi kun ei keksi... (:

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia paljon (: Minäkin tykkään kynsikorusta ja erityisesti tästä haasteesta <3 Joulu on lähellä sydäntäni ja ehdottomasti haluan tehdä jouluisia kynsiä (:

    VastaaPoista
  7. Ihanat nää kynnet! Tulee ihan sellanen joululumisade fiilis niistä, mitä varmaan ootkin ajatellut =)

    VastaaPoista
  8. Kiitos! (: Heh, kyllä vähän sellaista tunnelmaa olen haeskellut.

    VastaaPoista